![چگونه بهرهوری در یک تیم استارتآپی را افزایش دهیم؟](/files/fa/news/1403/4/12/582587_295.jpg)
دایرة المعارف دانشبنیانها ۱۰۶؛
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، این مقاله حاصل نتایج تحقیقات کاربردی و کارگروهی مهدی ترکی هرچگانی (دانشجوی دکتری بیوسیستمهای دانشگاه دولتی شهرکرد)، دکتر داوود قنبریان (دانشیار دانشگاه شهرکرد) و دکتر مرتضی صادقی (استاد دانشگاه صنعتی اصفهان) است.
به گفته دکتر عبدالله قاسمی پیربلوطی نویسنده، این مقاله به موضوع مقایسه و اثر روشهای سنتی و نوین، به ویژه روش خشککردن مایکروویو بر خصوصیات کمی و کیفی ترکیبات موثره در گیاهان دارویی و معطر پرداخته است. در نهایت روشهای نوین خشککردن مایکروویو علاوه بر حفظ کیفیت و کمیت مواد موثره گیاهان دارویی به ویژه اسانس و ترکیبات معطر، میتواند کارایی مصرف انرژی را افزایش دهند.
انتهای پیام/