دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 اسفند 1400 - 00:10
سرهنگ محبی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

کاهش وقوع تصادفات جاده‌ای به واسطه دوربین‌های کنترل سرعت/ انسان، عامل اصلی وقوع تصادفات رانندگی است

معاون عملیات ترافیک پلیس راه راهور ناجا گفت: راه، انسان و وسایل نقلیه در وقوع تصادفات نقش دارند و بیشترین نقش در تصادفات مربوط به انسان است.
کد خبر : 644886
دوربین



‌سرهنگ سیاوش محبی معاون عملیات ترافیک پلیس راه راهور ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه انتظامی گروه جامعه خبرگزاری آنا در پاسخ به سوالی مبنی بر مهم‌ترین عامل تصادفات وسایل نقلیه در جاده‌های کشور اظهار کرد: در حال حاضر بسیاری جاده‌های سراسر کشور ایمنی لازم را ندارند و ۸۰ درصد جاده‌های ما ۲ طرفه هستند، یعنی جاده‌های ۲ طرفه بدون جداکننده داریم.


معاون عملیات ترافیک پلیس راه راهور ناجا درباره این ۸۰ درصد جاده‌های ۲ طرفه افزود: این جاده‌ها بدون نیوجرسی و موانع جداکننده هستند، که این موضوع عامل ایجاد تصادفات، ارتکا به تخلف انحراف به چپ و… را می‌تواند در پی داشته باشد و همین نقص در تصادفات منجر به وقوع حوادث مرگبار نیز خواهد شد.


وی در پاسخ به این سوال که چه عواملی در وقوع تصادفات نقش دارند، گفت: راه، انسان و وسایل نقلیه در وقوع تصادفات نقش دارند و بیشترین نقش در تصادفات مربوط به انسان است. اما باید چنان جاده‌های ایمن داشته باشیم که خطای انسانی در رانندگی جبران شود.


تاثیر افزایش ایمنی خودرو و جاده در کاهش تصادفات رانندگی کشور


محبی با بیان اینکه اگر راننده‌ای خطا کرد، باید خودرو و جاده ایمن باشد تا از شدت حادثه کاسته شود گفت: در حال حاضر شاهد هستیم که بسیاری از خودروهای ما در کشور فرسوده هستند و این فرسودگی وسایل نقلیه باعث شدت جراحت در وقوع حوادث متفاوت رانندگی می‌شود.




بیشتر بخوانید:


ایمن‌سازی بزرگراه بسیج توسط پلیس راهور / برنامه‌های پلیس برای ایمن‌سازی معابر شهر تهران


دستگیری ۶۰۱ متهم در طرح رعد/ گشت‌های ۱۱۰ دوبرابر افزایش یافت


مراقب سامانه جعلی ثبت نام واکسیناسیون باشید




معاون عملیات ترافیک پلیس راه راهور ناجا درباره عامل دیگری که می‌تواند در کاهش وقوع تصادفات یا شدت جراحت نقش داشته باشد، ادامه داد: رفع نقاط حادثه خیز بسیار در کاهش تصادفات تاثیرگذار است و رفع این نقاط نقش بسزایی در کاهش وقوع تصادفات دارند.


نقش دوربین در کاهش وقوع حوادث رانندگی جاده‌های کشور


وی در پاسخ به این سوال که آیا دوربین‌های کنترل سرعت در کاهش وقوع حوادث تاثیر گذار هستند گفت: دوربین‌های ثبت تخلف در کاهش وقوع حوادث تاثیر مثبتی دارد و رانندگان با مشاهده این دوربین‌ها کمتر اقدام به تخلف و حرکات مخاطره آمیز می‌کنند.


معاون عملیات ترافیک پلیس راه راهور ناجا درباره نگاه پلیس به هوشمندسازی جاده‌ها گفت: در حال حاضر دوربین‌های هوشمند جاده‌ای بسیار تاثیر در کاهش تصادفات دارند و نصب دوربین در جاده‌ها زمان میبرد، اما در حال حاضر داریم به سمت هوشمندسازی می‌رویم.


انتهای پیام/۴۱۷۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب