دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
زالی خبر داد؛

افزایش آمار مراجعان کرونایی به بیمارستان‌های تهران

رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از افزایش آمار مراجعان کرونایی به بیمارستان‌های تهران خبر داد.
کد خبر : 641363
زالی



به گزارش گروه جامعه خبرگزاری آنا، علیرضا زالی در حاشیه «نمایشگاه محصولات تولیدی واحدهای فناور و دانش بنیان حوزه سلامت» در جمع خبرنگاران گفت: آمار ورودی بیماران جدید کرونایی در روز گذشته یک‌هزار و هفت نفر بود که از این تعداد حدود ۲۹۰ بیمار در بخش مراقبت های ویژه بستری شدند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره تعداد مراجعان سرپایی کرونا اظهار کرد: آمار مراجعان سرپایی در روز گذشته ۱۸ هزار و ۸۰۰ نفر بود که عدد قابل ملاحظه ای است.


زالی با بیان اینکه، شهر تهران همچنان دارای وضعیت قرمز کرونایی است، تصریح کرد: دو شهر استان تهران دارای وضعیت نارنجی و مابقی شهرهای استان تهران در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.


وی افزود: تا صبح امروز تعداد بیماران بستری در مراکز درمان استان به ۴ هزار و ۲۵۰ نفر رسیده است که از این تعداد حدود یک‌هزار و ۱۱۰ نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بیان کرد: با توجه به سیاست های دولت و وزارت بهداشت در خصوص گسترش دستاوردهای پژوهشی و حرکت به سمت خوداتکایی علمی و همزمان با ایام شکوهمند پیروزی انقلاب اسلامی، تعدادی از محصولات دانش بنیان که با مشارکت شرکت های دانش بنیان تحت حمایت دانشگاه تولید شدند، رونمایی شد.


زالی از رونمایی بیش از ۲۰۰ محصول فناورانه از ۵۰ شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه در این نمایشگاه خبر داد و افزود: این محصولات شامل تولیدات غذایی با بهره گیری از روش های نوین صنعت غذا، تجهیزات پزشکی، اقلام دارویی، تجهیزات دندانپزشکی، معرفی اپلیکیشن های سلامت محور، استفاده از ظرفیت های نوین در زمینه سلول های بنیادی، شبیه سازها و قرنیه مصنوعی می شود و به صورت کامل در داخل کشور و بر اساس دانش بومی تولید شده است. خوداتکایی در حوزه تولیدات بومی منجر به افزایش دسترسی و صرفه جویی ارزی در کشور خواهد شد. به عنوان مثال تولیدات دو شرکت دانش بنیان در حوزه دندانپزشکی، صرفه جویی ۱۰ میلیون دلاری در ماه های ابتدایی سال ۱۴۰۰ را به دنبال داشت. بسیاری از محصولات دانش بنیان تولید این شرکت ها مشابه خارجی ندارند.


وی در خصوص نحوه همکاری دانشگاه با شرکت های دانش بنیان، عنوان کرد: پس از بررسی و ارزیابی ایده این شرکت ها، با حمایت های مادی و دانشی دانشگاه، ایده به محصول تبدیل می شود. حمایت روز افزون از شرکت های دانش بنیان، راه رسیدن به اهداف اقتصاد مقاومتی و راه میانبری برای حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم است.


زالی اظهار کرد: شرکت های دانش بنیان در این نمایشگاه توانمندی، شایستگی و لیاقت های علمی و حرفه ای خود را به نمایش گذاشته اند و بیش از هر زمان دیگری باید فضار را برای رشد این شرکت ها فراهم کنیم.


رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی فاصله میان ایده تا محصول برخی از شرکت های دانش بنیان را کمتر از یک سال اعلام کرد و گفت: شتاب خوبی در حوزه تولید محصولات فناورانه برقرار است و بر این اساس در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی باید به سمت ایجاد ظرفیت های بیشتر در این زمینه حرکت کرد.


انتهای پیام/۴۱۷۴/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب