مغز؛ سختافزاری برای هوش مصنوعی
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا از «تک اکسپلوریست»، محققان تراشهای الکترونیکی کشف کردند که در صورت نیاز این تراشه میتواند دوباره برنامهریزی شود. همچنین هوش مصنوعی را نیز قادر میسازد تا مانند مغز انسان بهطور مداوم یاد بگیرد. هوش مصنوعی علاوهبر شباهتههای زیادی به مغز تفاوتهایی نیز دارد. زمانیکه مغز انسان نکته جدیدی میآموزد، بهسرعت با آن سازگار میشود، اما زمانیکه هوش مصنوعی مطلب جدیدی یاد میگیرد، تمایل دارد اطلاعاتی را که قبلا آموخته است فراموش کند.
شرکتها از دادههای بیشتری برای بهبود نحوه شناسایی تصاویر، یادگیری زبانها و انجام کارهای پیچیده دیگر توسط هوش مصنوعی استفاده میکنند. مقالهای که در اینباره منتشر شده، نشان میدهد که تراشههای کامپیوتری برای دریافت دادههای جدید مانن مغز سیمکشی میشوند. همچنین این تراشه به هوش مصنوعی برای ادامه یادگیری در طول زمان کمک میکند.
مغز موجودات زنده میتواند بهطور مداوم در طول عمر خود آنوزش ببیند. شریرام راماناتان، استاد مهندسی مواد از دانشگاه پردو میگوید؛ اکنون پلتفرم مصنوعی برای یادگیری ماشینها در طول عمر خود ایجاد کردهایم. مغز انسان پیوسته ارتباطات جدیدی میان نورونها ایجاد میکند تا امکان یادگیری فراهم شود، اما مدارهای روی تراشه کامپیوتری تغییر نمیکنند. مداری که ماشین سالها از آن استفاده میکند با مداری که در ابتدا در کارخانه ساخته شده بود تفاوتی ندارد.
انتهای پیام/ ۳۰۰۴
انتهای پیام/