هوش مصنوعی، همگام با بشر تا ریشهکن کردن آفات/ فناوری به یاری کشاورزان میشتابد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، کمتر صنعتی را میتوان یافت که ریسک بیشتری نسبت به کشاورزی داشته باشد. همانطور که میدانید هرچه بکارید، درو میکنید، اما قسمت مهم آن همیشه نادیده گرفته میشود و آن این است که عوامل بسیار زیادی در کشاورزی حائز اهمیت است. آبوهوا یا بیماری و آفات میتواند محصولات را نیز تحتتاثیر قرار دهد. این موارد همیشه برای کشاورزان نگرانی ایجاد میکند. همچنین جمعیت جهان در حال افزایش است و شهرنشینی ادامه دارد و عادات مصرفی مردم مدام در حال تغییر است.
کشاورزان برای پاسخگویی به تقاضای فزاینده تحت فشار زیادی هستند و آنها به راهی برای بهرهوری نیاز دارند. ۳۰ سال بعد، افراد بیشتری وجود خواهند داشت و از آنجایی که خاک حاصلخیز محدود است، کشاورزان باید حرکتی فراتر از کشاورزی سنتی انجام دهند و در این میان استفاده از هوش مصنوعی به میان میآید. در این خصوص گزارشی تهیه کردیم تا نشان دهیم که با استفاده از هوش مصنوعی بهرهوری تا چه حد افزایش پیدا میکند.
بیشتر بخوانید:
مزارع کشاورزی با فناوری سرسبز میشوند/ آب باران و مه راهگشای معضل بیآبی
ترند ۱۰ تکنولوژی برتر در سال ۲۰۲۱/ فناوری در ایجاد کسبوکار غوغا بهپا کرد
دانشمندان به دنبال راههایی هستند تا به کشاورزان کمک کنند و خطرات کار آنها را تا حد امکان کاهش دهند. پیادهسازی هوش مصنوعی در کشاورزی یکی از امیدوارکنندهترین فرصتهاست. هوش مصنوعی میتواند نحوه نگاه افراد را به کشاورزی تغییر دهد. کشاورزان با استفاده از این فناوری با تلاش کمتر قادر هستند به نتایج بهتری برسند و از مزایای بیشتری برخوردار شوند. هوش مصنوعی یک فناوری نیست که بهطور مستقل کار کند، بلکه هوش مصنوعی میتواند فناوریهای قبلا اجرا شده را نیز تکمیل کند. هوش مصنوعی مزایای زیادی برای کشاورزان به ارمغان میآورد و زندگی کشاورزان را از جهات بسیاری آسان کرده است.
هوش مصنوعی؛ فرآیندی چالشبرانگیز برای کشاورزان
کشاورزان تمایل دارند هوش مصنوعی را به عنوان چیزی که تنها در دنیای دیجیتال کاربرد دارد، درک کنند. آنها امکان دارد که نبینند هوش مصنوعی چگونه میتواند به آنها کمک کند تا در زمین کشاورزی کار کنند. این به دلیل آن است که کشاورزان محافظهکار هستند یا نسبت به ناشناختهها محتاط هستند. مقاومت آنها ناشی از عدم درک کاربرد عملی ابزارهای هوش مصنوعی است.
فناوریهای نوین اغلب برای کشاورزان گیجکننده و گران بهنظر میرسد، زیرا ارائهدهندگان تکنولوژی کشاورزی بهوضوح توضیح نمیدهند که چرا راهحلهایشان مفید است و دقیقا چگونه باید اجرا شوند. این همان مشکلی است که با استفاده از هوش مصنوعی رفع میشود. هوش مصنوعی میتواند بسیار مفید باشد، اما هنوز کارهای زیادی باید توسط ارائهدهندگان فناوری انجام شود تا به کشاورزان در اجرای درست آن کمک کنند.
هوش مصنوعی بذر پرورش میدهد
کشاورزی شامل فرآیندهای بسیار پیچیده هستند که اغلب آنها بهصورت دستی کار میکند. با تکمیل فناوریهای پذیرفتهشده، هوش مصنوعی میتواند پیچیدهترین و معمولترین وظایف را برای افراد تسهیل کند. با استفاده از هوش مصنوعی میتوانند دادههای بزرگ را روی یک پلتفرم دیجیتال جمعآوری و پردازش کنند و بهترین مسیر را نیز ارائه دهند. ترکیب هوش مصنوعی و کشاورزی میتواند بسیار مفید واقع شود. هوش مصنوعی میتواند انتخاب محصول را برای کشاورزان تسهیل کند.
کشاورزان به کمک هوش مصنوعی میتوانند بفهمند که چه محصولی بیشترین سود را نیز خواهد داشت. کشاورزان میتوانند از تحلیل پیشبینی برای کاهش خطاها در فرآیندهای تجاری و به حداقل رساندن ضرر و زیان از هوش مصنوعی استفاده کنند. هوش مصنوعی با جمعآوری دادهها درباره رشد گیاهان میتواند به تولید محصولاتی کمک کند که کمتر مستعد ابتلا به بیماری هستند و با شرایط آبوهوایی شهر مربوطه سازگار هستند. سیستمهای هوش مصنوعی میتواند تجزیهوتحلیلهای شیمیایی خاک را نیز انجام دهند و تخمینهای دقیقی از مواد مغذی از دست رفته ارائه دهند.
بیشتر بخوانید:
بررسی میزان اعتماد عمومی به هوش مصنوعی/ معیارهای اخلاقی ماشینهای هوشمند چیست؟
هوش مصنوعی میتواند وضعیت گیاهان را برای شناسایی و حتی پیشبینی بیماریها، شناسایی و حذف علفهای هرز و توصیه به درمان آفات کنترل کند. هوش مصنوعی برای شناسایی الگوهای آبیاری بهینه و زمان مصرف مواد مغذی و پیشبینی ترکیب بهینه محصولات زراعی مفید است. با کمک هوش مصنوعی میتوان برداشت محصولات را بهطور خودکار انجام داد و حتی بهترین زمان را برای برداشت پیشبینی کرد.
هوش مصنوعی برای کشاورزان بسیار مفید واقع شده است. آنها میتوانند با استفاده از هوش مصنوعی اطلاعات بسیار بیشتری را بسیار سریعتر از قبل جمعآوری و پردازش کنند. تجزیهوتحلیل تقاضای بازار، پیشبینی قیمتها و تعیین زمان بهینه برای کاشت و برداشت، چالشهای کلیدی است که کشاورزان میتوانند با هوش مصنوعی از پس این چالش برآیند.
انتهای پیام/۳۰۰۴/پ
انتهای پیام/