امتحانات باید در هر حالتی حضوری برگزار شود/ روند آزمون مجازی قابل کنترل نیست
فرهاد گلمحمدی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تشریح معایب برگزاری آزمونها و امتحانات بهصورت مجازی و لطمه آن به آموزش عالی کشور با توجه شیوع کرونا در دو سال اخیر اظهار کرد: ادامه روند آموزش و امتحانات بهصورت مجازی ضررهای جبرانناپذیری به آموزش عالی وارد خواهد کرد.
بیشتر بخوانید:
دانشجو در امتحانات حضوری براساس معلومات سنجش میشود
رفع نواقص آموزش و آزمونهای مجازی چگونه ممکن است؟
وی افزود: بنابراین ضروری است که هرچه سریعتر البته با رعایت پروتکلهای بهداشتی کلاسهای حضوری تشکیل شود؛ اما در هر حالتی امتحانات باید حضوری برگزار شود.
نمیتوان ارزیابی درستی از توانایی علمی دانشجو در امتحان مجازی به دست آورد
رئیس دانشگاه آزاد کرمانشاه در پاسخ به این سؤال که چرا آزمونها و امتحانات در دانشگاه بهصورت حضوری لازم و ضروری به نظر میرسد؟ عنوان کرد: آزمون حضوری و مجازی در بعضی از دروس از نظر کیفیت تفاوت چندانی با هم ندارند؛ اما از نظر دروس عملی، آزمایشگاهی و کارگاهی، تدریس آنها بهصورت مجازی از کیفیت این دروس بهشدت کاسته و آسیبهای جدی را در آینده بهدنبال خواهد داشت. در امتحان مجازی به هیچ وجه نمیتوان ارزیابی درستی از توانایی علمی دانشجو به دست آورد.
بیشتر بخوانید:
آزمونهای مجازی فلسفه علم و دانشگاه را زیر سؤال میبرد
افت یادگیری با حذف حضور دانشجو و آموزش چهره به چهره
گلمحمدی درباره محاسن و مزایای برگزاری امتحانات و آزمونهای پایان ترم بهصورت حضوری توضیح داد: برگزاری امتحانات بهصورت حضوری دانشجویان را ملزم به یادگیری مطالب و استفاده از اندوختهها و توان علمی خود خواهد کرد. در امتحانات مجازی دانشجویان بهصورت گروهی و یا کمک از دیگران در امتحانات شرکت کرده و این روند قابل کنترل نیست.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/