دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1400 - 15:16
امام جمعه چرمهین مطرح کرد؛

استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ آزاد اسلامی در بهبود وضعیت اقتصادی

امام جمعه شهر چرمهین بیان کرد: در راستای بهبود وضعیت اقتصادی شهر و ایجاد درآمد پایدار، لازم است استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ آزاداسلامی شهرستان لنجان در دستور کار عملیاتی سیستم‌های مدیریت شهری قرار بگیرد.
کد خبر : 636932
دانشگاه آزاد لنجان



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از لنجان، حجت‌الاسلام سیدمصطفی واهبی‌زاده در نشست با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان، شهردار و اعضای شورای اسلامی شهر چرمهین در مکان شهرداری این شهر با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌ها برای توسعه اقتصادی و علمی کشور با ظرفیت قابل توجه عملی ـ فرهنگی دانشگاه‌ها هستند، اظهار کرد: دانشگاه‌ها به‌عنوان بستر عمیق تغییرات زیرساختی در نظام اجتماعی و اقتصادی هستند و با توجه به نقش دانشگاه آزاد اسلامی در تربیت نسل جوان و نخبه کشور، نیاز است تسهیلات مطلوبی برای حمایت از آنها در دستور کار قرار گیرد.




بیشتر بخوانید:


گسترش عدالت آموزشی با ایجاد مدارس سما




وی اضافه کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با راه‌اندازی و گسترش مدارس سما در راستای توسعه آموزشی، گام‌های استواری برداشته است از این رو استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ در راستای بهبود وضعیت اقتصادی شهر و ایجاد درآمد پایدار باید در دستور کار عملیاتی سیستم‌های مدیریت شهری قرار بگیرد.


شهردار چرمهین هم با تأکید بر اینکه شهرداری منطقه از پشتوانه علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان منتفع شده است، عنوان کرد: تقویت ارتباط میان سیستم مدیریت شهری و دانشگاه یکی از مهم‌ترین عوامل توسعه پایدار شهری بوده و گسترش بسترهای آموزشی و ایجاد پلتفرم‌های تخصصی برای دانشگاه‌ها در راستای مساعدت به سیستم‌های مدیریتی یکی از ارکان توسعه پایدار شهری است.


استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ آزاد اسلامی در بهبود وضعیت اقتصادی


شهاب ثابت‌راسخ با بیان اینکه سیستم‌های مدیریت شهری باید در برابر ایده‌های نوین قشر تحصیل‌کرده جامعه منعطف باشند، ادامه داد: ارتباط شهرداری با دانشگاه در مسیر توسعه پایدار شهری است و از آنجا که سیستم‌های مدیریت شهری به ابزارهای جدیدی برای توسعه پایدار و پیشرفت نیاز دارند، استفاده از نیروهای نخبه و تحصیل‌کرده، فرصت مغتنمی را برای توسعه اقتصادی و علمی شهر مهیا می‌کند.


لزوم استعدادیابی دانش‌آموزان در مدارس سما


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان هم با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب اسلامی است، تبیین کرد: براساس سند آمایش هدف‌گذاری برای پیشرفت و توسعه شهرستان لنجان در چهار بخش دیده شده است.


سیدمسعود داودی با بیان اینکه وجود دانشگاه در هر شهر، فرصت‌های بسیار زیادی برای آن منطقه فراهم خواهد کرد، مطرح کرد: دانشگاه آزاد اسلامی باید به سمت کاربردی‌شدن و حل مسئله در سطح استان و در سطح ملی پیش برود؛ از این رو با هم‌افزایی و مشارکت سه حوزه دانشگاه، دولت و نهادهای مردمی می‌توان آمار بیکاری را ریشه‌کن کرد.


وی با اشاره به استعدادیابی دانش‌آموزان در مدارس سما تأکید کرد: نخبگان بسیار زیادی ازجمله پرفسور رحمت‌الله قدیمی چرمهینی، حجت الاسلام رحیم ارباب و ... از این شهر در کشور و جهان شناخته شده‌اند و این نشان‌دهنده مستعدان بسیار زیادی در همین منطقه است که می‌توانند منشأ خیر برای کل دنیا باشند.


وی با تأکید بر راه‌اندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی تخصصی در هر شهر تشریح کرد: بحران بیکاری در جامعه و بحران کمبود نیروی توانمند و کارآمد را می‌توان از طریق مهارت‌آموزی و توانمندسازی دانش‌آموختگان پاسخ گفت، از این‌رو دانشگاه آزاد اسلامی واحد لنجان با راه‌اندازی مدارس مهارتی، مهارت کافی را به مهارت‌آموزان آموزش می‌دهد.


مصیب امینی رئیس شورای اسلامی شهر چرمهین هم با اشاره به استعدادهای برتر علمی پژوهشی در این شهر گفت: با توجه به‌ دانش‌آموزان مستعد و بسیار توانمند هرگونه سرمایه‌گذاری آموزشی برای دانش‌آموزان بازخورد مثبت دارد.


مدیر آموزش و پرورش باغبادران نیز با بیان اینکه ظرفیت‌های بسیار خوبی در چرمهین وجود دارد، تأکید کرد: در جشنواره نوجوان خوارزمی دانش‌آموزان مستعد حائز کسب رتبه شدند که متأسفانه به‌دلیل نبود توان مالی نتوانستند اختراعات خود را گسترش دهند.


عیدی‌محمد قومی با بیان اینکه در حوزه دانش‌آموزی بسیار قوی هستیم و با ایجاد فرصت‌های برابر آموزشی پرفسورهای دیگری در این مناطق تربیت کرد، عنوان کرد: دانش‌آموزان بسیار مستعد تراز اول علمی و ورزشی داریم که در کشور اول هستند، اما متأسفانه توان مالی خوبی برای رشد و بالندگی در رشته تخصصی خود را ندارند.


وی با اشاره به اینکه مدارس سمای دانشگاه آزاد اسلامی لنجان تراز عالی مدارس را در شهرستان دارند، گفت: در مقطع ابتدایی ظرفیت قابل توجهی در چرمهین داریم و چنانچه این دانشگاه مدارس سما را با پیش دبستان و دبستان پسرانه در شهر چرمهین توسعه دهد با توجه به استعداد این شهر در زمینه‌های قرآنی و پیشرفت مجموعه مدارس سمای لنجان توسعه مدارس سما در این منطقه با اقبال عمومی مواجه خواهد شد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب