دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 دی 1400 - 00:08
دانشجوی برگزیده پویش ملی اشتغال در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

تحول در اشتغال دانشجویان با اجرای دقیق «طرح پویش»

طرح پویش بین مؤسسات و فعالان اقتصادی اطلاع‌رسانی شوددانشجوی برگزیده همایش ملی پویش اشتغال با تأکید بر اینکه طرح پویش باید با اطلاع‌رسانی بیشتر تقویت شود، گفت: اگر این طرح به‌صورت دقیق اجرا شود و متناسب با اهداف خود حرکت کند، تحولی در اشتغال دانشجویان به وجود خواهد آورد.
کد خبر : 622880
طرح پویش



گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ همایش ملی پویش اشتغال با حضور دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری سرپرست مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی و رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی، نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی، برخی از معاونان سازمان مرکزی، رؤسای استان‌های دانشگاه آزاد اسلامی، برخی مقامات عالی کشور، فعلان اقتصادی و استادان دانشگاهی به‌صورت حضوری و مجازی به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان برگزار شد.


در پایان این مراسم، دانشجویان برتر دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای استان اصفهان ازجمله زهرا افتاده، محسن میرزایی و محمد خدادادی (واحد اصفهان (خوراسگان))، مائده‌سادات هاشمی (واحد نایین)، محمد قاسمی (واحد لنجان)، حمید یاوری (واحد شاهین شهر)، سحر کرمان‌پور (واحد دهاقان)، زهرا کیماسی (واحد شهرضا)، رضا مرادی (واحد گلپایگان)، سیدعلیرضا لاجوردی (واحد کاشان)، پیمان مهران‌پور (واحد دهق (مهردشت)) و علی یقینی (واحد نجف‌آباد) تجلیل شدند.


از دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای شاهین‌شهر، مهردشت(دهق) و لنجان هم به عنوان واحدهای برتر استان اصفهان در این مراسم تجلیل شد.




بیشتر بخوانید:


همه‌چیز درباره «طرح پویش»


تربیت دانشجویان کارآمد در «طرح پویش»


لزوم تشریح اهداف و چشم‌انداز «طرح پویش» برای دانشجویان


اعلام نیاز صنعتگران به سرای نوآوری اتاق بازرگانی در طرح پویش




زهرا کیماسی دانشجوی رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا که در همایش ملی پویش اشتغال با حضور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از وی تجلیل شد در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در ارزیابی خود از طرح پویش عنوان کرد که اگر این طرح به‌صورت دقیق اجرا شود و متناسب با اهداف اولیه خودش به جلو حرکت کند، مسلماً تحولی در اشتغال دانشجویان به وجود خواهد آورد.


تحول در اشتغال دانشجویان با اجرای دقیق «طرح پویش»


وی ادامه داد: ازآنجایی‌که طرح پویش در آغاز راه است، هنوز شرکت‌های صنعتی و بازرگانی و دانشجویان اطلاعات کاملی در این زمینه ندارند، تبلیغات و اطلاع‌رسانی نیز برای طرح پویش ضعیف بوده است؛ بنابراین استقبال زیادی از طرح نشده و بیشتر شرکت‌ها به دید کارآموز معمولی به موضوع نگاه کرده و بعد از پایان دوره، طرح را تمام شده تلقی می‌کنند.


دانشجوی برگزیده همایش ملی پویش اشتغال اضافه کرد: در زمینه افزایش مهارت و اشتغال مسلماً اگر طرفین(دانشگاه و صنعت) همکاری کنند و دانشجو با اشتیاق و علاقه کار کرده و شرکت(صنعت) خود را ملزم بداند که بسیاری از موضوعات را آموزش بدهد، قطعاً در پایان طرح با دانشجویی که صرفاً موضوعات را به‌صورت تئوری آمورش دیده است، روبه‌رو نیستیم.


همانطور که در دانشگاه‌ها در مورد طرح پویش اطلاع‌رسانی می‌شود، بین مؤسسات و فعالان اقتصادی هم باید جلساتی برگزار تا این طرح فعال‌تر و راهگشای معضل اشتغال شود.کیماسی در تشریح معایب و محاسن طرح پویش اظهار کرد: محاسن این طرح، آشنایی دانشجو با محیط کار، شناخت بیشتر رشته، آشنایی با توانایی‌ها و توانمندی حرفه‌ای خود و بعضاً آشکارشدن زمینه‌های شغلی دیگر، افزایش مهارت شغلی و سوابق حرفه‌ای است. معایب طرح از نظر این‌جانب آشنانبودن و بی‌توجهی برخی شرکت‌ها و اینکه صرفاً به عنوان یک کارآموز عادی با موضوع برخورد و بیشتر به دلیل مسایل مالی شانه خالی می‌کنند را شامل می‌شود.


دانشجوی رشته حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا یادآور شد: اگر دانشجو با علاقه وارد رشته‌ای شود و با عشق تحصیل کند، قطعاً دوست دارد به عمق رشته خودش نفوذ کند و با روح اطلاعات و علومی که کسب می‌کند، عجین و به صورت عملی هم وارد میدان شود. فقط درس خواندن و کتاب خواندن کافی نیست، فقط نباید چشم و ذهن درگیر شود، باید با دستان خودمان به‌صورت عملی کار را حس کنیم، ببینیم، تجربه کرده و به دل مطلب نفوذ کنیم، تجربه خیلی مهم است و راه را برای رسیدن به مقاطع بالاتر میسر می‌کند.


وی با بیان اینکه طرح پویش فرصت بسیار مناسبی برای کسب تجربه، مهارت و سابقه شغلی برای دانشجویان است به آنا گفت: برای پیشرفت طرح پویش، حمایت‌های مالی و اقتصادی نیاز است، بیشتر مواقع بنگاه‌های اقتصادی، مؤسسات و شرکت‌ها صرفاً به دلیل اینکه باید بخشی از شهریه دانشجو را پرداخت کنند با این طرح همکاری نمی‌کنند؛ البته خودم روز نخست که وارد شرکت دانش‌بنیان برای انعقاد قرارداد شدم، متذکر شدم که صرفاً برای یادگیری بیشتر وارد این طرح شده‌ام و چشمداشتی به حقوق و مزایای شرکت ندارم؛ اما در قبالش باید کار یاد بگیرم.




بیشتر بخوانید:


«طرح پویش» راهکاری برای تأمین نیروی متخصص مسلط به کار


دانشگاه آزاد اسلامی «طرح پویش» را در کشور گسترش دهد


«طرح پویش»؛ تبدیل دانشجوی تئوریک محض به متخصص کارآزموده


صنعتگران میدان را برای نیروهای جوان دانشجو بازکنند




طرح پویش بین مؤسسات و فعالان اقتصادی اطلاع‌رسانی شود


دانشجوی برگزیده همایش ملی پویش اشتغال بیان کرد: تبلیغات در راستای طرح پویش خیلی خیلی کم است و رسانه‌ها باید برای آشنایی بیشتر دانشجویان و شرکت‌ها با این طرح فعالیت و تلاش کنند؛ چراکه طرح پویش برای صنعتگر که نیاز به نیروی فعال و باتجربه دارد و دانشجو که نیاز به حرفه و شغل دارد، خیلی مؤثر و مفید خواهد بود.


کیماسی یادآور شد: قبل از اجرای هر طرحی، ابتدا اطلاع‌رسانی و توجیه موضوع و اینکه افراد باید با اطلاعات کامل وارد شوند، خیلی خیلی مهم است؛ چراکه وقت و هزینه‌های زیادی را کم کرده و مؤسسات با دید وسیع و آینده روشن به طرح نگاه می‌کنند؛ بنابراین همانطور که در دانشگاه‌ها در مورد طرح پویش اطلاع‌رسانی می‌شود، بین مؤسسات و فعالان اقتصادی هم باید جلسات برگزار تا این طرح فعال‌تر و راهگشای معضل اشتغال شود.


انتهای پیام/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب