دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 اسفند 1400 - 11:32

حمایت کمیته امداد از طرح‌های برگزیده سومین استارت‌آپ صنایع غذایی و سلامت

کمیته امداد حضرت امام خمینی(ره) از طرح‌های برگزیده سومین استارت‌آپ صنایع غذایی و سلامت حمایت مادی و معنوی می‌کند.
کد خبر : 644985
کمیته امداد



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرضا، پیرو منویات مقام معظم رهبری مبنی‌بر حمایت از تولیدات و کارآفرینان داخلی و براساس توافق انجام‌شده بین کمیته امداد امام خمینی و دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا مقرر شد طرح‌های برگزیده سومین استارت‌آپ صنایع غذایی و سلامت که ۲۵ بهمن ۱۴۰۰ توسط مرکز رشد این واحد دانشگاهی برگزار شد از طرف کمیته امداد امام خمینی مورد حمایت مادی و معنوی قرار گیرند.




بیشتر بخوانید:


معرفی نفرات برتر سومین رویداد استارت‌آپی حوزه صنایع غذایی و سلامت




بر این اساس به استارت‌آپ هندیپاک پیشنهاد همکاری در قالب راهبر شغلی امداد ارائه شد که موجب رونق کسب و کارهای خرد و خانگی خواهد شد. براساس توافقات انجام‌شده طرح‌های برتر معرفی‌شده برای تأمین منابع مالی خود نیز می‌توانند از حمایت‌های مالی این نهاد و استفاده از تسهیلات بلندمدت با کارمزد ۴ درصد استفاده کنند.


یکی از این طرح‌ها استارت‌آپ هندیپاک ارائه‌شده توسط علی رشیدی از تهران است. مشکل اکثر مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک در حوزه صنایع غذایی فروش محصولات‌شان است که به‌دلیل نداشتن بسته‌بندی مناسب امکان عرضه در بازار و یا فروش در سایت‌های معتبر را ندارند.


در هندیپاک، دستگاه بسته‌بندی منحصربه‌فردی ساخته شده است که این دستگاه در اختیار متقاضیان قرار داده می‌شود تا بتوانند به‌صورت استاندارد و با ظاهری زیبا تولیدات خودشان را بسته‌بندی کنند و به این ترتیب به فروش آنها کمک می‌شود.


طرح دیگر؛ تهیه و طراحی اپلیکیشن رستوران‌های سنتی ایران، ارائه‌شده توسط محمدمهدی امیری از تهران است. در این ایده یک گروه نرم‌افزاری به‌همراه یک مهندس صنایع غذایی اطلاعات و داده‌های رستوران‌های سنتی هر شهر از ایران را جمع‌آوری و پالایش کرده و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند.


ایده دیگر استفاده از متد فوم‌مت برای خشک‌کردن محصولات گیاهی ارائه‌شده توسط شیما امیدی از دانشگاه آزاد شهرضا است. در این روش با استفاده از ایجاد فوم و کف محصولات گیاهی با سرعت بیشتری خشک شده و از این طریق ارزش غذایی آن حفظ خواهد شد.


ایده دیگر طراحی اپلیکیشن امداد همسایه ارائه‌شده توسط فرشید اسکندری از قزوین است. اپلیکیشنی محله‌محور که امکان می‌دهد اهالی یک محله با همسایگان خود در ارتباط باشند و مواد غذایی مازاد خود را به‌صورت آنلاین و البته با محدودیت زمانی با هم و به‌صورت رایگان به اشتراک گذارند که این موضوع موجب جلوگیری از دورریز مواد غذایی خواهد شد.


انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب