دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
02 اسفند 1400 - 11:16

معرفی نفرات برتر سومین رویداد استارت‌آپی حوزه صنایع غذایی و سلامت

نفرات برتر سومین رویداد استارت‌آپی حوزه صنایع غذایی و سلامت (نوآوردگاه غذایی) معرفی شدند.
کد خبر : 642895
ل



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از شهرضا، سومین رویداد استارت‌آپی حوزه صنایع غذایی و سلامت در راستای رویداد گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی توسط مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا برگزار شد.




بیشتر بخوانید:


برگزاری رویداد استارت‌آپی تغذیه سالم در دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا




در این رویداد پس از فراخوان ارسال ایده‌های مرتبط با محورهای استارت‌آپ در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی بررسی ایده‌های ارسال شده تعداد ۱۰ ایده برای ارائه در رویداد و داوری نهایی انتخاب شد.


صاحبان ایده در این رویداد به بیان ایده‌های خود پرداختند و با پاسخ به سؤالات داوران و حاضران در جلسه از ایده خود دفاع کردند.


قابلیت اجرا، نحوه و کیفیت بیان ایده، کسب و کار و درآمدزایی ایده، خلّاقیت و نوآوری از مواردی بود که در ارزیابی ایده‌ها مدنظر قرار گرفت. ایده‌های منتخب برای ایجاد هسته فناور و استقرار در مرکز رشد مورد حمایت قرار خواهند گرفت.


در نهایت پس از ارزیابی‌های انجام شده ایده‌های زیر به‌عنوان ایده برتر معرفی شدند: رتبه نخست: استارت‌آپ هندیپاک (ارائه‌دهنده علی رشیدی از تهران). زمینه: مشکل اکثر مشاغل خانگی و کسب و کارهای کوچک در حوزه صنایع غذایی فروش محصولاتشان است که به دلیل نداشتن بسته‌بندی مناسب امکان عرضه در بازار یا فروش در سایت‌های معتبر را ندارند.


در هندیپاک، دستگاه بسته‌بندی منحصر به فردی ساخته شده که این دستگاه با فیلم پلاستیکی چاپ شده در اختیار متقاضیان قرار داده می‌شود تا بتوانند به صورت استاندارد و با ظاهری زیبا تولیدات خود را بسته‌بندی کنند و به این ترتیب به فروش آنها کمک می‌شود.


رتبه دوم: تهیه و طراحی اپلیکیشن رستوران‌های سنتی ایران (ارائه‌دهنده محمدمهدی امیری از تهران). در این ایده یک گروه نرم‌افزاری به‌همراه یک مهندس صنایع غذایی اطلاعات و داده‌های رستوران‌های سنتی هر شهر از ایران را جمع‌آوری و پالایش کرده و در اختیار مصرف‌کنندگان قرار می‌دهند.


رتبه سوم مشترک شامل الف - استفاده از متد فوم مت برای خشک کردن محصولات گیاهی (ارائه‌دهنده شیما امیدی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا). در این روش با استفاده از ایجاد فوم و کف محصولات گیاهی با سرعت بیشتری خشک شده و از این طریق ارزش غذایی آن حفظ خواهد شد.


ب - طراحی اپلیکیشن امداد همسایه (ارائه‌دهنده فرشید اسکندری از قزوین). اپلیکیشنی که امکان می‌دهد تا به صورت محله‌محور، همشهریان باهم در ارتباط باشند و از این طریق مواد غذایی مازاد خود را به‌صورت رایگان به اشتراک بگذارند و به این صورت از دورریز مواد غذایی جلوگیری می‌شود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب