دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
در دانشگاه آزاد خوی طراحی و اجرا شد؛

تشکیل نخستین استارت‌آپ «کشاورزی و فرآوری و بازاریابی محصولات کشاورزی»

نخستین استارت‌آپ ‌ویکند «کشاورزی و فرآوری، بسته‌بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی» و رویداد کارآفرینی ایده‌آرا «ظرفیت‌های صنعتی، کشاورزی شمال استان آذربایجان غربی» تشکیل شد.
کد خبر : 642329
استارت‌آپ «کشاورزی و فرآوری، بسته‌بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی»



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از خوی، نخستین استارت‌آپ ‌ویکند «کشاورزی و فرآوری، بسته‌بندی و بازاریابی محصولات کشاورزی» و رویداد کارآفرینی ایده‌آرا با عنوان «ظرفیت‌های صنعتی، کشاورزی شمال استان آذربایجان غربی» به همت مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی و با هدف توسعه و بهبود اکوسیستم کارآفرینی دانشگاهی، حرکت به سمت دانشگاه نسل سوم و معرفی ظرفیت‌های بی‌نظیر در حوزه کشاورزی، صنعتی و گردشگری طراحی و اجرا شد.




بیشتر بخوانید:


شناسایی ایده‌های برتر در صنعت، کشاورزی، دامپروری و سلامت




رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در مراسم افتتاحیه این رویداد اظهار کرد: امروزه با توجه به نیازهایی که برای تحول در دانشگاه‌ها احساس شده، رویکرد دانشگاه‌ها به سمت دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم و ارتباط بیشتر با صنعت تغییر کرده که این موضوع لازمه پویایی دانشگاه و صنعت است.


داریوش مولایی در ادامه گزارشی از عملکرد دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی در راستای برگزاری رویداد ملی گام دوم دانشگاه آزاد اسلامی و اهمیت برگزاری رویدادهای کارآفرینی استارت‌آپ و ایده‌آرا در راستای شناسایی ایده‌ها، صاحبان ایده و عملیاتی کردن آنها، اخذ موافقت‌ اصولی تأسیس کارگاه ساخت و تولید (با محور تولید قطعه) و تولید نمونه‌های اولیه قطعات درخواستی از سوی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان، عضویت در کنسرسیوم ساخت و تولید و اخذ موافقت اصولی تأسیس آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی را ارائه کرد.


مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی هم با ارائه گزارشی از ایده‌های مطرح شده در رویداد کارآفرینی ایده‌آرا با عنوان «پتانسیل‌های صنعتی، کشاورزی شمال استان آذربایجان غربی» درباره ظرفیت‌های بخش صنعت، معدن و حوزه کشاورزی شهرستان خوی و شمال استان آذربایجان‌غربی مطالبی بیان کرد.


رحیم اسم‌خانی مطرح کرد که رویداد استارت‌آپ با ارائه ۱۰ ایده توسط استادان، دانشجویان، کارآفرینان و صاحبان ایده و کسب و کار مواجه شد و پس از ارائه ایده‌ها توسط ایده‌پردازان و ارزیابی اولیه توسط هیئت داوران، تعداد چهار ایده به مرحله نهایی و داوری راه یافتند که از این تعداد دو ایده برتر انتخاب شد.


وی متذکر شد: در رویداد کارآفرینی ایده آرا از تعداد ۲۰ ایده تعداد ۶ ایده به مرحله نهایی و داوری راه یافتند که از این تعداد دو ایده برتر انتخاب شد.


مدیر مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد خوی تبیین کرد: برگزاری رویداد استارت‌آپ در زمینه ساخت و تولید انبوه قطعات صنعتی و راه‌اندازی آزمایشگاه مرکزی تجزیه مواد غذایی با مشارکت اعضای هیئت علمی و شرکت‌های حقیقی و حقوقی جزء برنامه‌های این دانشگاه در سال ۱۴۰۰ است.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب