دستورالعملهای بهداشتی استفاده دانشجویان از سلفسرویس اعلام شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، بر اساس دستورالعمل اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و بر اساس طرح مدیریت هوشمند بیماری کرونا مصوب آبان ماه ۱۴۰۰ در صورت بازگشایی سلف سرویسها، تمامی مراجعهکنندگان به سلفسرویسها میبایست حداقل دو دُز واکسن را دریافت کرده باشند. داشتن کارت واکسن الزامی است.
همچنین برای استفاده از سلفسرویس، الزاماً فاصلهگذاری حداقل دو متر از هر طرف بهمنظور صرف غذا برای مراجعهکنندگان باید در نظر گرفته شود و با توجه به لزوم جلوگیری از ازدحام در سلفسرویسها ضروری است ورود افراد به داخل سلفسرویسها در بدو ورود کنترل گردد.
بر اساس دستورالعملها و پروتکلهای بهداشتی برای بازگشایی سلف سرویسهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، فعالیت سلفسرویس منوط به وضعیت شیوع کرونا با رنگبندی اعلامی از ستاد ملی مدیریت بیماری کووید-۱۹ خواهد بود.
بر اساس دستورالعملهای بهداشتی کارکنان شاغل در آشپزخانهها، تمام شاغلان در رستوران و آشپزخانه میبایست دو دُز واکسن کرونا را دریافت کرده باشند. همه پرسنل در امر غذا میبایست کارت بهداشت صحت و سلامت را دریافت کرده باشند.
سرو نمک، فلفل، سماق، شکر و آب آشامیدنی (در صورت مصرف) در بستهبندیهای یکبار مصرف انجام شود. عرضه مواد غذایی بهویژه مواد غذایی فاقد بستهبندی یا بدون پوشش بهداشتی مناسب ممنوع است.
توزیع مواد غذایی برابر با ضوابط بهداشتی صورت گرفته و متصدیان توزیع دارای وسایل حفاظت فردی ازجمله ماسک و دستکش یکبار مصرف لاتکس باشند. تمام کارکنان مراکز موظفند در محل کار از ماسک استفاده کنند و فقط زمان خوردن و آشامیدن به شرط رعایت فاصله فیزیکی، استفاده نکردن از ماسک بلامانع است.
مدیران، متصدیان و مسئولان موظفند به شیوه درست از ماسک استفاده کنند؛ بهگونهای که بینی و دهان کاملاً پوشیده شود. محلول ضدعفونیکنندهٔ دست با پایه الکلی (۶۰ درصد) میبایست در نقاط در دسترس برای کارکنان و دانشجویان در سلف سرویس قرار گیرد.
انتهای پیام/۴۰۴۰/پ
انتهای پیام/