واکنش وزارت کشور به حاشیهسازی پس از انتخاب استاندار کرمانشاه
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، وزارت کشور با صدور بیانیهای در واکنش به برخی حاشیهسازیها پس از انتخاب استاندار کرمانشاه، تأکیدکرد که انتخاب استانداران از جمله امیریمقدم طی فرآیندی تخصصی و متناسب با گفتمان دولت مردمی صورت گرفته است.
مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت کشور با هدف روشنگری افکار عمومی از فرایند انتخاب استانداران روز چهارشنبه در اطلاعیهای اعلام کرد: راهبری سیاستها و خط مشیهای کلان سیاسی کشور در وهله اول نیازمند حضور مدیران توانمند، متخصص و دغدغهمند به توسعه کشور است و در این مسیر، متناسب با گفتمان سیاسی هر دولت، مدیران سیاسی با هدف عملیاتی کردن گفتمان دولت تعیین و انتخاب میشوند.
وزارت کشور در اطلاعیه خود افزود: اساساً به یک معنا معمای تغییرات و جابجایی قدرت در همین دمیده شدن نفس و روح جدید به کالبد سیاسی و ادامه مسیر حرکت انقلاب اسلامی در گام دوم انقلاب اسلامی با محوریت مردم است. یکی از مناصبی که همواره در طول چهار دهه اخیر محل تغییرات و جابجاییها بوده، استانداریهای سراسر کشور است.
مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت کشور خاطر نشان کرد: حضرت آیتالله رییسی که با گفتمان دولت مردمی روی کار آمده است، از همان ابتدا بر ضرورت تسریع در حرکت اقتصادی کشور و دمیده شدن انرژی تازه به بدنه مدیریتی کشور تأکید داشته است و متناسب با این رویه استانداران بیش از ۲۹ استان کشور تعیین تکلیف شده و در گامهای نهایی مدیریت سیاسی استان کرمانشاه با تأیید هیأت دولت و با انتخاب بهمن امیری مقدم تعیین گردید.
این مرکز در در ادامه اطلاعیه خود با توجه به حاشیههای رسانهای ایجاد شده در انتخاب استاندار جدید کرمانشاه، نکاتی را بهمنظور تنویر افکار عمومی و اصحاب رسانه ارائه کرد و نوشت:
- فرایند انتخاب استانداران بهصورت کاملاً تخصصی و علمی در مجموعه وزارت کشور به صورت اخذ مصاحبه، بررسی کارنامه علمی و اجرایی و دانش مدیریتی گزینهها در ۳۰ استان کشور تاکنون به نحو مطلوب و مؤثری انجام گرفته است.
- رویکرد وزارت کشور در انتخاب استانداران مطابق شاخصههایی نظیر مردمی بودن، کارآمدی، بومی بودن و جهادی بودن، انقلابی بودن است و این ملاک محور کار وزارت کشور در انتخاب ۳۰ استاندار کشور تاکنون بوده است و در این راستا وزارت کشور با رویکرد مستقل و بدون توجه به جریانسازیهای رسانهای در یک فرایند کاملاً قانونی و تخصصی دست به انتخاب استانداران زده است.
- در روند انتصابات ارشد مدیریتی قابل پیشبینی است که مدیران و شخصیتهای شاخص سیاسی برای گزینههای مختلف مدیریتی مطرح باشند و در نهایت با جمیع بررسیها و مناسبت با حیطه تخصصی و علاقهمندی به سمت مشخصی انتخاب میشوند.
مرکز اطلاعرسانی و روابط عمومی وزارت کشور با تأکید بر اینکه انتخاب استاندار جدید کرمانشاه هم در چارچوب همین فرایند تخصصی و توجه به شاخصه مطلوب و اعلامی این وزارتخانه و مجموعه دولت بوده است، متذکر شد: در این میان تقارن زمانی انتخاب استاندار جدید استان کرمانشاه با حضور وی در اداره کل اتباع و مهاجرین خارجی صرفاً به دلیل تکمیل فرایند جمعبندیهای نهایی بوده است. به عبارت دیگر آقای امیریمقدم از همان ابتدا با توجه به ملاکها و شاخصههای مورد نظر وزارت کشور نظیر بومی بودن، تخصص بالا به مسائل استانی و شناخت عمیق از چالشها و فرصتهای توسعهای استان کرمانشاه و مهمتر از همه سابقه درخشان مدیریتیاش در مسائل مرزی که استان کرمانشاه با داشتن ۶ بازارچه مهم مرزی (سومار، خسروی، پرویزخان، شیخ صله، شوشمی و بازارچه تیله کوه) که گلوگاه توسعه اقتصادی و معیشتی مردم استان هستند، از گزینههای شاخص و مورد اجماع جمیع گروهها بوده است؛ لذا انتظار میرود رسانهها از دامن زدن به حاشیهها اجتناب ورزند و در جهت حل مشکلات معیشتی مردم یاریگر دولت باشند.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/