دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 بهمن 1394 - 12:02
یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی در گفت‌و‌گو با آنا مطرح کرد:

شایع‌ترین غذاهای آلرژی‌زا برای کودکان چیست؟

یک فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی، عنوان کرد: حساسیت به شیر گاو و تخم مرغ از شایع‌ترین مواد غذایی آلرژی‌زا در کودکان است.
کد خبر : 63263

دکتر مریم محلوجی‌راد در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی آنا، آلرژی به شیر گاو و تخم مرغ را از شایع‌ترین آلرژی‌های غذایی در کودکان دانست و گفت: حدود 6 تا 7 درصد نوزادان به این حساسیت غذایی مبتلا هستند که اکثر آنها سابقه خانوادگی ابتلا به این بیماری را دارند.


این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی، افزود: به مادرانی که فرزند آنها دچار حساسیت غذایی به شیر گاو و یا تخم مرغ است توصیه می‌شود از مصرف این دسته از مواد در دوران شیردهی به شدت خودداری کنند زیرا پروتئین‌های موجود در این مواد غذایی جذب شیر مادر شده و هنگام شیردهی موجب بروز علائم می‌شود.


وی ادامه داد: حساسیت غذایی به شیر گاو و تخم مرغ در بیش از 80 درصد کودکان با افزایش سن بهبود می‌یابد اما توصیه می‌شود والدین تا رفع مشکل از تغذیه کودک با فرآورده‌های لبنی گاو و تخم مرغ به شدت اجتناب کنند.


محلوجی‌راد یادآور شد: همچنین این دسته از کودکان نباید از شیرخشک‌های معمولی استفاده کنند.


این فوق تخصص آلرژی و ایمونولوژی بالینی درباره علائم آلرژی به پروتئین‌های موجود در فرآوده‌های لبنی گاو و تخم مرغ، گفت: گاهی کودکان دچار علائم گوارشی مانند بروز خون در مدفوع می‌شوند اما در مواردی نیز ممکن است موجب بروز علائم پوستی مانند کهیر و اگزما شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته