دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
غفاریان  در مراسم تقدیر از پژوهشگران نمونه:

وورد تمامی دانشکده های دانشگاه صنعتی امیرکبیر به پروژه های صنعتی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در برنامه پژوهشی دانشگاه درنظر داریم تا با بسترسازی مناسب تمام دانشکده های دانشگاه در پروژه های تحقیقاتی و فناورانه به شکلی متناسب فعالیت کنند.
کد خبر : 629555
دانشگاه امیرکبیر



به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از دانشگاه صنعتی امیرکبیر ، سیدرضا غفاریان در مراسم تقدیر از پژوهشگران نمونه دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: برنامه دانشگاه حرکت جدی به سمت دانشگاه نسل سوم است تا از این طریق بتوانیم به دانشگاهی محصول گرا تبدیل شویم.


وی با بیان اینکه در برنامه پژوهشی دانشگاه توجه ویژه ای به دانشکده ها داریم، افزود: در این برنامه دانشکده ها محور توسعه فناوری قلمداد شده اند و از آنها درخواست شده تا حوزه های استراتژیکی خود را برای تدوین برنامه های محوری تعریف و به دانشگاه معرفی کنند که این حوزه ها در بلند مدت مورد حمایت خاص قرار گیرد.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: ایجاد سازو کار کلان برای فعالیت های اساتید در شرکت های دانش بنیان از دیگر برنامه های پژوهشی دانشگاه بشمار می رود.
دکتر غفاریان اظهار داشت: در حوزه امور پژوهشی چهار هدف اصلی را دنبال می کنیم که توجه به برون دادهای پژوهشی مانند مقالات و کتاب ها اولین هدف است. در این زمینه برنامه داریم به کیفیت برون دادهای پژوهشی توجه ویژه داشته باشیم.


وی عنوان کرد: هدف دوم توجه به تاثیر فرآیندهای پژوهشی و افزایش مبلغ گرنت جامع اساتید است.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: هدف سوم هدایت دانشجویان در راستای توسعه فناوری است در این بخش تلاش داریم با ساختار مناسب، بهره مندی مناسب از توانمندی دانشجویان کارشناسی و تحصیلات تکمیلی را فراهم کنیم.


غفاریان تاکید کرد: هدف چهارم، ایجاد بستر قانونی برای تشویق پژوهش های همگرا است تا از این طریق پژوهش های بین رشته ای توسعه یابد.


وی درخصوص برنامه های دانشگاه در حوزه ارتباط با صنعت نیز گفت: برنامه داریم با بستر سازی لازم تمام دانشکده ها در پروژه های فناورانه به شکلی متناسب درگیر شوند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: توجه ویژه به ثبت ملکیت معنوی از برون دادهای پژوهشی اساتید و دانشجویان و حمایت های حقوقی و مشاوره ای در این حوزه از دیگر برنامه ها است.


غفاریان خاطرنشان کرد: باید بستری فراهم کنیم تا فرصت مطالعاتی اساتید در صنعت توسعه یابد تا از این طریق ارتباط هدفمند با صنایع به خوبی ایجاد شود.
وی افزود: افزایش مهارت در دانشجویان از دیگر برنامه های پژوهشی دانشگاه است که برنامه داریم این موضوع از طریق ورود هدفمند دانشجویان در پروژه های فناورانه و ارائه آموزش های لازم محقق شود.


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: موضوع کنترل پروژه های پژوهشی و تحقیقاتی از اولویت ها است و برای دستیابی به این هدف لازم است به مرکز کنترل پروژه ها توجه ویژه داشته باشیم.


غفاریان اظهار داشت: توسعه زیرساخت های لازم برای استقرار واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان در پارک علم و فناوری دانشگاه، حمایت مادی از شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری در قالب تسهیلات بلاعوض و کم بهره، توسعه مراکز فناوری در دانشکده ها و تمرکز بر تجاری سازی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه براساس نیازهای جامعه از دیگر برنامه های فناورانه دانشگاه بشمار می رود.


وی عنوان کرد: همچنین برنامه داریم آزمایشگاه های موجود دانشگاه را تجهیز کنیم و استانداردها و تاییده های لازم مورد نیاز صنعت برای این آزمایشگاه ها را دریافت کنیم.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: تجهیز و راه اندازی آزمایشگاه های تخصصی و پیشرفته دانشگاه نیز از دیگر برنامه های پژوهشی دانشگاه بشمار می رود.
در این مراسم با حضور رئیس و مسئولان دانشگاه از 37 پژوهشگر برتر دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر به عمل آمد.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب