ابزاری پژوهشی در حوزه مهندسی پزشکی بومیسازی شد
به گزارش خبرنگار گروه علم و فناوری خبرگزاری آنا، مهندسی پزشکی مهندسی امید و زندگی است و درمان بسیاری از بیماریها را میتوان در این علم پیدا کرد. در مطالعات مهندسی پزشکی میدان الکترومغناطیسی به نمونه اعمال میشود تا سلولهای آن بازنشانی شده و حالت اول یعنی سلامت کامل برگردند. با این حال میدان الکترومغناطیسی به طور یکنواخت به تمام نقاط نمونه تابیده نمیشود. منظور از نمونه در این مبحث صفحه سلولی یا بدن جانور است. حال گروهی از محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر دستگاهی توسعه دادهاند که میدان الکترومغناطیسی را به طور یکنواخت به تمام نقاط نمونه اعمال میکند.
امیرحسین فرحروز، دانشجوی سال آخر رشته مهندسی پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر و یکی از اعضای گروه تحقیقاتی این دستگاه در گفتوگو با خبرنگار آنا گفت: میدان الکترومغناطیسی به دلیل وجود ناهمواریهای سطحی نمونه به طور یکنواخت روی آن اعمال نمیشود. این دستگاه میتواند میدان الکترومغناطیس را در فرکانس صفر تا ۱.۵ گیگاهرتز به طور یکنواخت به تمام نقاط نمونه اعمال کند. بدین ترتیب محقق میتواند تمام موارد مورد نیاز پژوهشی را بررسی کند.
وی افزود: این دستگاه به یک ژنراتور فرکانس بالا متصل میشود، در انتهای این دستگاه نیز جذبکننده کوتاهی قرار دارد که توان میدان مغناطیسی را جذب میکند. طراحی این ابزار پژوهشی از صفر تا ۱۰۰ تا گروه تحقیقاتی ما بوده و برای اولین بار در کشور تولید میشود.
انتهای پیام/۴۰۲۱
انتهای پیام/