رقابت 12 گروه در جشنواره غذای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی بندرگز
سیدسجاد بابازاده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در بندرگز اظهار کرد: با هدف ایجاد شور و نشاط، ایجاد روحیه همبستگی و همگرایی و فراهم کردن زمینه همکاری و مشارکت میان دانشجویان چهارمین جشنواره غذای دانشجویی با حضور و استقبال خوب دانشجویان به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرگز برگزار شد.
رئیس اداره فرهنگی اجتماعی واحد بندرگز ترویج استفاده از غذاهای سالم وشناسایی آداب و رسوم و نحوه پخت غذاهای محلی شهرهای مختلف را از دیگر اهداف جشنواره برشمرد که دانشجویان با غذاهای محلی دیگر شهرها نیز آشنا شوند.
بابازاده مطرح کرد: این جشنواره از مصوبات ششمین جلسه شورای فرهنگی واحد بندرگز بود که به همت بسیج دانشجویی و کانونهای فرهنگی هنری دانشگاه و با حضور بیش از ۱۲ گروه برگزار شد و در پایان به رتبههای اول تا پنجم جوایز نقدی اهدا شد.
انتهای پیام/۴۱۱۷/
انتهای پیام/