تلاش مجلس یازدهم برای افزایش بودجه دفاعی کشور/ارتقای توان دفاعی سدی در برابر تهدیدات دشمنان ایجاد کرده است
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا؛ ایران اسلامی طی سالیان گذشته با اتکا به منابع و توان داخلی و بهرهگیری از توانمندی جوانان نخبه، توانسته توان دفاعی کشور را به میزان قابلتوجهی افزایش دهد.
امروزه توانمندی نیروهای مسلح ایران اسلامی نیز به گونهای است که کشور ما از سطح بازدارندگی عبور کرده و میتوانیم بسیاری از موازنهها را جابجا کنیم. موضوع حائز اهمیت این است که جمهوری اسلامی ایران با وجود مشکلات مالی ناشی از تحریمها و برخی ناملایمات مدیریتی، در عین حال به مباحث مهم و زیربنایی از جمله امنیت ملی و دفاعی توجه ویژه ای دارد.
بر همین اساس، آنچه طی سالهای گذشته تا امروز نسبت به توان بالای نیروهای مسلح کشورمان مشاهده کردیم، همچون پاسخ قاطع به تجاوز هوایی هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی در خلیج فارس و سیلی محکم به آمریکاییها در پایگاه عینالاسد، در مجموع نشان از میزان بالای توانمندی جمهوری اسلامی ایران در برابر هرگونه تهدید و تجاوز احتمالی دارد.
در همین زمینه، حجتالاسلام مجتبی ذوالنوری عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا با اشاره به اهمیت تقویت بودجه دفاعی کشور در لوایح بودجه سالانه با رویکرد حمایت از امنیت ملی کشور، اظهار کرد: در لایحه بودجه سال ۱۴۰۱ که از سوی دولت به مجلس تقدیم شده، در حوزه دفاعی و امنیتی کاهش عددی نداشتیم.
وی با تأکید بر اینکه برای حفظ و ارتقاء توانمندی نیروهای مسلح نیازمند افزایش بودجه بخش دفاعی بیش از رقم پیشبینی شده هستیم، گفت: کمیسیون امنیت ملی ۳ عضو در کمیسیون تلفیق بودجه دارد و دستگاههای ذیربط نیز فعال هستند.
رئیس سابق کمیسیون امنیت ملی مجلس ادامه داد: با شکلگیری کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱، نمایندگان کمیسیونها و هیئتهای نیروهای مسلح نیز در جلسه حضور دارند و سعی داریم افت توان نظامی و دفاعی در کشور نداشته باشیم.
حجت الاسلام ذوالنور همچنین درباره وضعیت توانمندی دفاعی ایران اسلامی اظهار کرد: توانمندی نظامی و دفاعی ایران در حدی است که دشمنان و به خصوص آمریکاییها که همواره تهدیدات متعدد داشتند، در شرایط موجود و با تقویت بنیه دفاعی کشور، هیچگاه نتوانستند این تهدیدات را عملیاتی کرده و غلطی بکنند و مسئله مهم ارتقای توان دفاعی سدی در برابر تهدیدات دشمنان ایجاد کرده است.
وی تصریح کرد: علاوه بر بحث نظامی و بودجهای، توان مهارتی، اعتقادی، باورها، ایمان در نیروهای ما در اوج است و این ویژگیها، نیروهای مسلح ما را متفاوتتر از ارتشهای دنیا کرده است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش توانمندی نظامی را در دولت سیزدهم خواهیم داشت، خاطرنشان کرد: برای حفظ و ارتقای توانمندی نیروهای مسلح نیازمند افزایش بودجه و تقویت بنیه دفاعی هستیم که به طور جدی از سوی نمایندگان در مجلس یازدهم پیگیری خواهد شد.
به گزارش آنا، طبق برآوردهای اولیه از مفاد لایحه بودجه سال آینده، پیشبینی شده ۴.۵ میلیارد یورو برای تقویت بنیه دفاعی از طریق واگذاری نفت خام در لایحه بودجه سال آینده تخصیص یابد.
انتهای پیام/ ۴۱۶۴
انتهای پیام/