دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
19 آذر 1400 - 12:49
یزدی‌خواه پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران:

مجلس به دنبال راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات است/ تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: در مجلس به دنبال ارزان کردن اینترنت و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات هستیم و می‌خواهیم شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی را تقویت کنیم.
کد خبر : 626994
سید علی یزدی خواه



به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری آنا، سیدعلی یزدی خواه نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته تهران، گفت: شبکه‌های اجتماعی خارجی اگر تحت ضوابط نباشند، بالاترین ضربه را به امنیت ملی ما وارد می‌کنند و ارزش‌های ما را به سخره می‌گیرند.


وی افزود: طرح صیانت از کاربران در فضای مجازی به دلیل اینکه هنوز آماده نشده، در رسانه‌ها و افکار عمومی خیلی مطرح نشده است، ما در مجلس به دنبال ارزان کردن اینترنت و راه‌اندازی شبکه ملی اطلاعات هستیم و می‌خواهیم شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی را تقویت کنیم.


نماینده مردم تهران در مجلس با تأکید بر اینکه ابهاماتی نظیر فیلترینگ و محدود کردن فضای مجازی در طرح صیانت وجود ندارد، اظهار کرد: مردم باید در مقابل آسیب‌های فضای مجازی مصونیت داشته باشند؛ به همین دلیل مجلس مصمم شده که بحث قانون را در این حوزه دنبال کند.


یزدی‌خواه تصریح کرد: اینترنت یک تیغ دو دَم است، هم می‌تواند یک فرصت و هم یک تهدید باشد و آسیب‌هایی را وارد کند، کما اینکه تا الآن نیز آسیب‌هایی را وارد کرده و ارزش‌ها و سبک زندگی فرزندان‌ ما با اینترنت تغییر کرده است.


وی اضافه کرد: :‌ ۲۵ سال است اینترنت وارد کشور شده، اما هیچ قانونی درباره نحوه استفاده از آن تدوین نشده است. ضریب نفوذ اینترنت که روزی کمتر از یک درصد بود، امروز به بالای ۸۵ درصد رسیده و اکثر کشورهای دنیا در ارتباط با نحوه استفاده از اینترنت قانون دارند، اما کشور ما قانون منظمی ندارد که شبکه‌های اجتماعی چگونه فعالیت کنند.


نماینده مردم تهران در مجلس تأکید کرد: در اولین ماه فعالیت مجلس یازدهم، رهبر انقلاب اسلامی تذکر دادند که باید به بحث فضای مجازی پرداخته شود، ‌ چه کسی مسئول آسیبی که خانواده‌ها و کودکان در فضای مجازی می‌بینند، است؟


یزدی‌خواه با بیان اینکه در فضای مجازی انواع محتواها وجود دارد و هیچ عقل سلیمی نمی‌گوید ما در این رابطه به قانون نیاز نداریم، گف: مجلس با شروع دوره یازدهم به این موضوع ورود پیدا کرد و هزاران نفر، ساعت‌ها کار و محتوایی را تهیه کردند که در حال بررسی است و دوباره به مرکز پژوهش‌های مجلس ارسال شد.


وی افزود: اینکه فضای مجازی را ول کنیم، افتخار ندارد و باید آن را مدیریت کرد، نباید آن را در اختیار دشمن گذاشت تا از طریق آن توطئه کند.


نماینده مردم تهران در مجلس در پایان به روز جهانی حقوق بشر اشاره و خاطرنشان کرد: در شبکه‌های اجتماعی خارجی که مدعی حقوق بشر هستند هر جا سخن حق مطرح می‌شود، بلافاصله فرد را بیرون می‌کنند، به همین دلیل ما می‌گوییم شبکه‌های اجتماعی داخلی باید قدرتمند و اثرگذار باشند.


انتهای پیام/ ۴۱۶۴



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب