تشکیل کارگروه تخصصی کیفیت نان
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا رحمت الله حافظی در جلسه امروز طرح جامع ارتقای کیفیت نان، با اشاره به اینکه درباره حل مشکلات و ارائه نان با کیفیت بالا اتفاق نظر وجود دارد، افزود: بعد از تشکیل جلسات متعدد با نهادهای مسئول و مرتبط در حوزه نان، 10 راهبرد اساسی تهیه شده که خروجی و اجرای این راهبردها، تشکیل کارگروه تخصصی کیفیت نان است.
وی ادامه داد: ارتقای وضعیت تولید، خرید و نگهداری و حمل و نقل گندم، ارتقای سطح آگاهی و جلب مشارکت و آموزش در حوزه کشاورزی، ایجاد و تداوم غنی سازی آرد و گندم با انواع ریز مغزی، ایجاد ثبات نسبی در کیفیت آردهای تولیدی و افزودن مواد لازم و مجاز در کارخانجات، تدوین و بازنگری ضوابط و استانداردهای مختلف، ارتقای وضعیت فنی و بهداشتی نانوایان و بهبود تولید در نانوایی های سنتی و صنعتی، توسعه و احداث واحدهای سنتی و افزایش بهره وری آنها، انجام پروژه های تحقیقاتی در جهت توسعه، ارتقا و به کارگیری فن آوری های مناسب جهت ارتقای بهره وری لازم، تدوین برنامه های حمایتی برای تولید نان با کیفیت از راهبردهای اساسی است که می توان با استناد به این موارد در بهبود کیفیت نان گام برداشت.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با تاکید بر اینکه نانوایی های شهر تهران با مسایل و مشکلاتی مواجه هستند، تاکید کرد: مشکلات موجود قابل حل است به شرط اینکه تلاش برای حل آنها وجود داشته باشد از این رو باید از ظرفیتهای موجود استفاده کرد در همین راستا کارگروه تخصصی کیفیت نان با حضور 6 نهاد غیردولتی و 4 نهاد دولتی تشکیل میشود تا نان سالم در اختیار مردم قرار گیرد.
حافظی تصریح کرد: برای بهبود کیفیت نان باید مطالبه جدی از تمامی دستگاههای متولی از جمله وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صنعت صورت گیرد.
وی درباره تشکیل آکادمی ملی نان نیز گفت: این مساله نیز قابل پیگیری است.
انتهای پیام/