دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آذر 1400 - 13:34
صافی در گفت‌وگو با آنا مطرح کرد؛

کاهش ۹۰ درصدی مصرف آب با کشت زعفران به روش «فوگ‌پونیک»

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول درباره آغاز کشت زعفران به روش «فوگ‌پونیک» در مرکز تحقیقات این دانشگاه گفت: در این روش علاوه بر افزایش کیفیت محصول شاهد کاهش ۹۰ درصدی مصرف آب هستیم.
کد خبر : 626002
کشت زعفران



سید محمدمهدی صافی در حاشیه بازدید میدانی از مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در دزفول درباره آغاز کشت زعفران به روش فوگ‌پونیک اظهار کرد: برای نخستین‌بار کشت زعفران به روش فوگ‌پونیک در مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک واحد دزفول صورت گرفته که در این روش، علاوه بر افزایش کیفیت محصول و قابلیت پرورش در فضاهای سرپوشیده شاهد کاهش ۹۰ درصدی مصرف آب هستیم که از مزایای این روش کشت است.




بیشتر بخوانید:


آغاز برداشت زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مینودشت




وی با بیان اینکه این سیستم به صورت معلق، مواد غذایی و اکسیژن را به شکل تبخیری به گیاهان منتقل می‌کند، اضافه کرد: مرکز تحقیقات فناوری تولید محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در راستای کسب درآمدهای غیرشهریه‌ای با توجه به درآمد بالای این کشت و مزایای قابل تأمل به کشت زعفران به روش فوگ‌پونیک اقدام کرد.


کاهش ۹۰ درصدی مصرف آب با کشت زعفران به روش «فوگ‌پونیک»


سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول عنوان کرد: ازجمله برنامه‌های جانبی این طرح برگزاری دوره‌های آموزشی برای کشاورزان و علاقه‌مندان به کشاورزی بوده است و مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول درنظر دارد فصل بعد با افزایش سطح زیر کشت، میزان برداشت محصول و درآمد حاصل از فروش آن افزایش یابد و شرایط لازم برای برندینگ و بسته‌بندی در آینده مهیا شود.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب