روحانیون در قالبها و محدودیتهای سازمانی محصور نشوند
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، نشست تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی با حضور حجتالاسلام علیاکبری رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، حجتالاسلام آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع، رئیس دفتر امور روحانیون ، معاون فرهنگی و جمعی از روحانیون و رؤسای ادارات عقیدتی سیاسی وزارت دفاع به میزبانی سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع برگزار شد.
حجتالاسلام علیاکبری در این مراسم با تبیین بیانیه دوم گام انقلاب و نقش روحانیون در این خصوص اظهار کرد: این بیانیه با تبیین متفاوت، در عین نوآوری و خلاقیت، با بهرهمندی از رویکردی تاریخی و مستند و با روایتی زیبا و خوش ساخت از اصل انقلاب اسلامی، چالشها، بحرانها، عبرتها، دستاوردها و ظرفیتها و تکیه بر شناخت مزیتهای کلیدی و الزامات جهش در چله دوم انقلاب، ضمن تجویز راهبردهای اساسی، نویدبخش تحولات عمیق و گستردهای است.
وی افزود: بیانیه گام دوم، نقشه راه روشنی مبتنی بر امید واقعبینانه و خوشبینی مؤمنانه است که در پی انتقال هوشمندانه میراث عظیم انقلاب به نسل جدید تلاش میکند تا این حرکت عظیم الهی را به تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور دولت کریمه و ولایت عظمای مهدوی (عج)، متصل کند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه در جریان بیانیه گام دوم، رسالت بسیار بزرگی بر عهده علمای دین گذاشته شده است افزود: درک شیوههای اجرای این بیانیه و نحوه جاری و ساری کردن آن در جامعه، بسیار مهم است و در این زمینه مقام معظم رهبری (مدظلهالوارف)، کار و حرکت روحانیت را در انجام رسالت الهی آسان کردند.
وی با بیان محورهای گام دوم این بیانیه با عناوین علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد مقاومتی، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، روابطه خارجی مرزبندی با دشمنان و سبک زندگی عنوان گفت: اگر چه محور دوم این بیانیه به آفاق روحانیت نزدیکتر است، اما همگی ما همواره در قبال این هفت مأموریت وظیفه خطیر داریم؛ باید دستاوردها را حفاظت کرد و در بخش ظرفیتها باید آنها را خوب شناخت و تقویت کرد. در محور مأموریتها هم وظیفه ما تحقق آنها در صحنه جامع و عینیت بخشیدن به آنها است.
حجتالاسلام علی اکبری با بیان اینکه مخاطب این بیانیه همه هستند؛ اما مخاطب خاص آن، جوانان عزیز و رشید و شایسته ما هستند که سازندگان چهل ساله انقلاب و صاحبان و آفرینندگان تمدن نوین اسلامی در قرن پانزدهم خواهند بود، ادامه داد: رهبر خردمند و جوانشناس و جوانیاور و جوانباور، شدیداً به جوانان جامعه دلبسته است. او یک مربی عالیقدر است که بهخوبی جوان، آفاق ذهن، آرمانخواهی و دلشورههای او را میشناسد و بهتر از هر کسی، از رویشهای عظیم انقلاب و فتحالفتوح شگفتانگیز انقلاب اسلامی در تربیت نسل جوانِ متفاوت باخبر است.
وی در همین زمینه اضافه کرد: خود ایشان فرمودند من با هزاران جوان در کشور آشنا هستم و ظرفیتهای عظیمی را که خدای متعال در این بخش به ملت ایران کرامت کرده است، میشناسم. این سرمایه بزرگ، امروز در ساختار جمعیتی ما دیده میشود و ۳۶ میلیون جمعیت تا آستانه چهلسالگی، به کوری چشم دشمنان که گرفتار پیری جمعیت هستند، جامعهای با طراوت و با نشاط را به رخ دشمنان میکشد. آقای عزیز ما روی سخن خود را با جوانان قرار داد؛ زیرا دشمن هم به استحاله هویتی همین نسل دل بسته است. مسئولیت تحقق آرمانهای انقلاب با جوانها است تا حلقات افتخار ملت عزیزمان را تکمیل کنند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه رفتار مقام معظم رهبری(مدظلهالوارف) با جوانان در همه زمینهها الگو و همانند چراغی روشن نمایان و پیداست تصریح کرد: شناخت و درک این رفتار برای آحاد جامعه و بهویژه روحانیت از اهمیت ویژهای برخوردار است.
وی با اشاره به نامه 31 نهجالبلاغه به عنوان یک منشور تربیتی برای نسل جوان تأکید کرد: هادیان جامعه باید دائماً به نهجالبلاغه رجوع و نسبت به درک و شناخت این نامه اهتمام ویژه داشته باشند.
علیاکبری با بیان اینکه مقام معظم رهبری(مدظلهالوارف) در این بیانه چهل بار بحث جوانان را مطرح فرمودند خاطرنشان کرد: امروز روحانیون رسالت بزرگی در حوزه تربیت نسل جوان و همراهی این نسل با رسالت و پیام الهی دارند.
رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه با بیان اینکه موضوع «جوان » مسئله درگیری اصلی ما با استکبار جهانی است افزود: روحانیت از آغاز شروع نهضت اسلامی هر کجا که مسئله اسلام و مؤلفههای اسلامی با تهدید مواجه شده است، حضور فعال داشتند و توانستند معادلات نبرد را به نفع اسلام تغییر دهند.
وی با بیان اینکه تربیت نسل جوان در محیط دانشگاه و دوران سربازی تا حدودی دیر است تأکید کرد: امروز مدارس کانون درگیری است و متأسفانه محیط آموزش و پرورش، بهرهگیریاش از حضور علمای دین بسیار اندک است و انتظار داریم به منظور تربیت نسل مکتبی در تراز انقلاب اسلامی، حضور روحانیون در مدارس بیشتر شود.
حجتالاسلام علیاکبری با اشاره به دومین محور بیانیه گام دوم انقلاب با موضوع معنویت و اخلاق افزود: جامعه روحانیون نباید در قالبها، محدودیتهای سازمانی و اداری محصور شوند؛ لذا ضروری است رسالت آخوندی خود را با تأسی به رفتار اهل بیت عصمت و طهارت علیهالسلام، علمای بزرگ دین و امامین انقلاب حفظ و در وجود خود همواره غنیسازی کنند.
انتهای پیام/ 4164
انتهای پیام/