توسعه شتابگرها اولویتهای اصلی سازمان انرژی اتمی است
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران گفت: توسعه شتابگرها از اولویتهای اصلی سازمان انرژی اتمی است؛ متخصصان و تلاشگران صنعت هستهای کشور باید این تجهیزات ارزشمند و اقتصادی را بسازند.
اسلامی با همراهی هیأتی از مسئولان ارشد این سازمان صبح امروز به قزوین سفر کرد و با حضور استاندار قزوین، مدیران و دستاندرکاران پروژههای صنعت هستهای، از مرکز پرتوفرآیند نوین و مهمانسرای مرکز، طرح چشمه نور ایران، دبیرستان انرژی اتمی، موزه دکتر صالحی و مسجد صالحیه بازدید به عمل آورد و از نزدیک در جریان روند تکمیل پروژهها و فعالیتهای در حال انجام قرار گرفت.
معاون رئیسجمهور در بازدید از مرکز پرتوفرآیند نوین در صحبت با مدیران این مجموعه، مشکلات و مسائل مربوط به تجهیزات و سیستمهای در حال راهاندازی که بخشی از تجهیزات اصلی آن ساخت داخل هستند را مورد بررسی قرار داد.
بیشتر بخوانید:
رافائل گروسی: هنوز فرصت سازگاری با ایران را نیافتهام/ سفر به تهران طی چند روز آینده
مدیرکل آژانس با پرونده هستهای ایران راهی آمریکا شد
کمالوندی: آژانس اتمی انتشار اطلاعات محرمانه ایران را متوقف کند
وی با تأکید بر اینکه کاستیها باید مشخص شوند، اظهار داشت: سازمان از این پروژه حمایت فنی لازم را خواهد داشت و مدیران و متخصصان این مجموعه نیز باید جانانه پایکار باشند. لازم است برای تکمیل این پروژه زمانبندی داده شود تا با ابلاغ به شرکتهای تابعه مرتبط و برای رسیدن به مرحله بهرهبرداری، حمایت فنی، اجرائی، قطعهسازی، بازرگانی و مالی موردنیاز صورت گیرد.
رئیس سازمان انرژی اتمی ضمن تقدیر از تلاشهای انجام شده و با تأکید بر مهارت افزایی و دانش روزافزون کارکنان و پرسنل پروژهها، تصریح کرد: ضرورت دارد هماکنون مطالعات بازار انجام شود و با توجه به اینکه این مجموعه پرتوفرآیند پس از آغاز فعالیت، محصولات کشاورزی را در ارتباط با شهرکهای صنعتی پرتودهی خواهد کرد، باید مقبولیت بینالمللی داشته باشد تا کیفیت فعالیت آن با توجه به اینکه استان قزوین یکی از مراکز صادرات بینالمللی است، در سطح بالایی قرار گیرد.
وی همچنین تأکید کرد: توسعه شتابگرها از اولویتهای اصلی سازمان انرژی اتمی است. متخصصان و تلاشگران صنعت هستهای کشور باید این تجهیزات ارزشمند و اقتصادی را بسازند. اگر در حال حاضر پسته و زعفران صادر نمیشود، یکی از مشکلات اصلی آن عدم وجود دستگاههای پرتودهی موردنیاز کشور است. اگر سازمان انرژی اتمی ایران مراکز پرتودهی را گسترش دهد، کمک بزرگی به اقتصاد کشور خواهد کرد.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/