از دفاع تمامقد «رئیسی» تا بیاعتمادی نمایندگان به «فیاضی»
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای رأی اعتماد به مسعود فیاضی گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش از صبح امروز آغاز شده است و علاوه بر دفاعیات حجتالاسلام رئیسی، رئیسجمهور از وی، نمایندگان موافق و مخالف نیز دیدگاههای خود را مطرح کردهاند.
گزارش لحظه به لحظه از جلسه رأی اعتماد به گزینه پیشنهادی دولت برای تصدی وزارت آموزش و پرورش را در زیر بخوانید:
بررسی صلاحیت «مسعود فیاضی» در مجلس ( ۸:۳۰)
جلسه علنی مجلس شورای اسلامی برای بررسی برنامهها و صلاحیت وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش آغاز شد. (اینجا بخوانید)
حضور رئیسی در مجلس برای دفاع از «فیاضی» (۸:۳۵)
حجتالاسلام رئیسی رئیسجمهور برای ددفاع از وزیر پیشنهادی آموزش وارد مجلس شد. (اینجا بخوانید)
مخالفت کمیسیون آموزش با برنامههای «فیاضی» (۹:۱۰)
سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات، نتیجهگیری و نظر نهایی کمیسیون متبوعش را در رابطه با تصدی فیاضی بر وزارت آموزش و پرورش با اکثریت آراء مخالف اعلام کرد. (اینجا بخوانید)
انتخاب فیاضی دهنکجی به آموزش و پرورش است/ فیاضی یک روز هم کار اجرایی نکرده (۹:۲۲)
باقری با اشاره به اینکه فیاضی حتی یک روز هم مدیر یک مدرسه نبوده و حتی مدیرعامل نیز نبوده است، گفت: به یقین این انتخاب معلمان را دلسرد خواهد کرد و توهین و دهنکجی به آموزش و پرورش میشود. (اینجا بخوانید)
وزیر آموزش و پرورش برای وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان برنامه داشته باشد(۹:۳۵)
محمد وحیدی نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: توجه به نظام رتبهبندی معلمان که اجرای آن در دولت و مجلس به یک چالش تبدیل شده است و وضعیت بلاتکلیف صندوق ذخیره فرهنگیان که معلمان هر ماهه مبالغی را به آن واریز میکنند، باید در اولویت وزیر آموزش و پرورش قرار گیرد. (اینجا بخوانید)
شجاعت در تصمیمگیری یکی از شاخصهای برجسته «فیاضی» است (۹:۵۰)
حجتالاسلام موسی غضنفرآبادی رئیس کمیسیون حقوقی و قضائی مجلس گفت: شجاعت در تصمیمگیری یکی از نکات برجسته فیاضی است، همچنین جوان بودن، دانشگاهی و طلبه بودن او شایان توجه است. وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش در مسیر روشن و تحولی قرار دارد. (اینجا بخوانید)
«فیاضی» سیاستپژوه و به دنبال اتصال حوزه و دانشگاه است (۱۰:۰۸)
عباس گودرزی نماینده مردم بروجرد، گفت: مجلس یازدهم، مجلسی انقلابی، مسلط به اوضاع کشور، توانمند و آشنا به محاسبات کشور است و این مجلس باید وزیری را انتخاب کند که اهل سیاستپژوهی باشد، چرا که مشکل کنونی کشور این است که مدیر اجرایی با سیاستگذار فاصله گرفته است. (اینجا بخوانید)
بخشی از برنامههای فیاضی خلاف اصل ۳۰ قانون اساسی است (۱۰:۲۳)
احمد محرمزاده نماینده مردم اهر و هریس در مجلس خطاب به فیاضی گفت: آموزش خصوصی و پولی خلاف اصل ۳۰ قانون اساسی است، لذا برنامه شما برای ارتقاء این بخش ناقض قانون است، همچنین تأکید بر تقویت بستههای کمک درسی دارید که این موضوع مافیای آموزش و پرورش را تقویت میکند. (اینجا بخوانید)
«فیاضی» میخواهد پرونده سند «۲۰۳۰» در آموزش و پرورش را ببندد (۱۰:۴۵)
زهره الهیان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: فیاضی برای اجرای سند تحول بنیادین برنامه دارد و معتقد است که باید لوایحی جهت اجرای این سند به مجلس ارائه شود که این مسئله به معنای ختم اجرای سند ۲۰۳۰ است و وی برنامه جدی دارد که پرونده سند ۲۰۳۰ در آموزش و پرورش را ببندد. (اینجا بخوانید)
«فیاضی» رویکرد تحولگرایی دارد/ ارائه برنامه عملیاتی در حوزه رتبهبندی معلمان و پاداش پایان خدمت بازنشستگان (۱۱:۰۲)
حجتالاسلام علیرضا سلیمی نماینده مردم تهران و عضو هیئترئیسه مجلس با بیان اینکه وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش رویکرد تحولگرایی دارد، از برنامههای عملیاتی وی در حوزه رتبهبندی معلمان و پاداش پایان خدمت بازنشستگان خبر داد. (اینجا بخوانید)
رئیسجمهور برای معرفی «فیاضی» با مجلس مشورت نکرد (۱۱:۲۳)
سیدکاظم دلخوش نماینده مردم صومعهسرا در مجلس شورای اسلامی گفت: رئیسجمهور برای معرفی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نه با مجلس مشورت کرد نه با دوستان خود در دولت. جاده یک طرفه به مقصد نمیرسد. این ره که میروید به ترکستان است. (اینجا بخوانید)
وزارت آموزش و پرورش نیروساز و انسانساز است (۱۱:۳۷)
مسعود فیاضی گزینه پیشنهادی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش آیینه تمام نمای آینده هر کشور است، مشکلات این وزارتخانه در حوزه بودجه و دلایل عدم اجرای رتبهبندی معلمان از سال ۹۰ تاکنون را برشمرد. (اینجا بخوانید)
«فیاضی» از مجلس رأی اعتماد نگرفت (۱۲:۰۲)
محمدباقر قالیباف در جلسه علنی صبح امروز (سهشنبه، ۲۵ آبان ماه) مجلس شورای اسلامی، نتیجه رأی اعتماد به مسعود فیاضی، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را قرائت کرد.
بر این اساس؛ نمایندگان مجلس با ۱۱۵ رأی موافق، ۱۴۰ رأی مخالف، ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۶۰ آرای مأخوذه، تصدی وزارت آموزش و پرورش را به فیاضی نسپردند. (اینجا بخوانید)
انتهای پیام/ ۴۱۶۴
انتهای پیام/