دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

نمایشگاه «انسان دشواری وظیفه است(1)...» در گالری دنا

نمایشگاه مولتی مدیا با نام «انسان دشواری وظیفه است(1)...» آثاری گروهی از هنرمندان را همران با برگزاری پرفورمنس هنری، در معرض نمایش می‌گذارد.
کد خبر : 172605

به گزارش گروه فرهنگی آنا به نقل از روابط عمومی گالری دنا، فرشید پارسی کیا گردآورنده این نمایشگاه است که در آن آثاری از آرش تنهایی، محسن ثقفی، حمید جانی پور، بابک حقی، مصطفا دهقانیان یاسمن رسولی، فرشید شفیعی ، زُروان، فرشاد عسگری کیا، سارا کاوه رحیم مولائیان، سیاوش مقیمیان و احسان نصری به نمایش در خواهد آمد.


همچنین در این نمایشگاه پرفورمنسی مبنی بر شعر فرزین پارسی‌کیا با اجرای الهام زارع نژاد و موسیقی جمال سامری و با رکاب زنی احمد شعبانی(رکورددار سه گانه و رکورد دار آبهای آزاد جهان) با هدف کغو کار کودکان برگزار می‌شود.


گفتگوی بینارشته‌ای با حضور فرزان سجودی، امیرعلی نجومیان و شوکا حسینی از دیگر برنامه‌های این نمایشگاه به شمار می‌آید.


نمایشگاه گروهی مولتی مدیا «انسان دشواری وظیفه است، جمعه 1اردیبهشت 1396در گالری دنا به آدرسی خیابان طالقانی، خیابان سپهبد قرنی، کوچه سوسن، پلاک ۴ افتتاح و برپا می‌شود و تا دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 از ساعت ۱۶ تا 20 برای بازدید علاقه‌مندان برپا خواهد بود.


فرشید پارسی کیا دراستیتمنت این نمایشگاه نوشته است: «مدارک به‌دست‌آمده و پژوهشهای انجام شده از دی‌ان‌ای انسان نشان می‌دهد که انسان خردمند حدود ۲۰۰٫۰۰۰ سال پیش از آفریقا سرچشمه گرفته است، در حدود ۵۰۰۰۰ سال پیش تغییرات زیادی در رفتار او پدید آمده و در همان زمان آغاز به مهاجرت کرده است. انسان خردمند با دیگر انسان تباران بچه دار شده‌اند و این باعث شده به رغم انقراض سه گونه دیگر انسان تباران دی ان ای آنها همچنان در انسان خردمند موجود باشد. انسان خردمند حامل دی ان ای انسان‌تبار دنیسووا، انسان نئاندرتال و گونه‌ای دیگر که هنوز شناسایی نشده است می‌باشد. افرادی که دارای تبار غیرآفریقایی هستند بین ۲ تا ۴ درصد دی ان ای نئاندرتال‌ها را دارا هستند و ۳ تا ۴ درصد دی ان ای بومیان ملانزی متعلق به انسان‌تبار دنیسووا است و دی ان ای گروهی از شکارچی-گردآورنده آفریقایی متعلق به گونه‌ای است که هنوز شناسایی نشده است. این انسان‌ها هوش بالا، توانایی تجزیه‌وتحلیل، زبان سخن گفتن، درون‌گرایی و احساسات داشتند. این استعدادها همراه با یک بدنِ راست‌قامت با توانایی راه رفتن و بازوان آزاد برای گرفتن اشیاء، انسان‌ها را به رفتن سفرهای طولانی (مانند مهاجرت) و استفاده از ابزارها توانا ساخته است. این انسان‌ها با مهاجرت تقریباّ در تمامی نقاط جهان به جز نواحی غیرقابل سکونت (مانند جنوبگان) ساکن شده‌اند. اما از قرن بیستم میلادی وسعت سکونت انسان‌ها به جنوبگان (توسط پایگاه‌های دائمی)، دریاها (توسط سکوها) و مدار زمین (توسط ایستگاه فضایی بین‌المللی) افزایش یافته است.جمعیت انسان‌ها در زمین در سال ۲۰۱۱ میلادی به ۷ میلیارد نفر رسید و هم‌اکنون نیز در حال افزایش است.نکته ی مهم آنست که انسان‌ها موجوداتی اجتماعی با روابط بسیار پیچیده هستند و نمی‌توانند تنها زندگی کنند. همه انسان‌ها به هم نیاز دارند و تنیده گی عجیب روابطشان مفاهیم مختلفی را در بینشان بوجود آورده که از مهمترین این مفاهیم، توان دوست داشتن و دوست داشته شدن است.»


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب