برداشت گل زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اوز
مهدی عابدی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در اوز از برداشت گل زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز خبر داد و اظهار کرد: برنامهریزی کشت زعفران از صفر تا ۱۰۰ دقیقاً برابر برنامه پیشبینیشده محقق شده و اکنون گلهای زعفران با استفاده از فناوری متفاوت در فضای بسته در حال برداشت هستند.
بیشتر بخوانید:
مزرعه تحقیقاتی زعفران در دانشگاه آزاد اسلامی اوز به ثمر نشست
وی با تشکر از صبوری و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز افزود: با برداشت گلهای زعفران امید میرود این پروژه سوددهی خوبی داشته باشد. تفاوت کشت زعفران در فضای باز و بسته در این است که زعفرانهایی پرورش و نگهداری شده در فضای بسته از سلامت صددرصدی و بهتری در مقایسه با کشت زعفران در فضای باز برخوردار هستند. پیاز زعفران در فضای باز در معرض مستقیم خاک، جوندگان، حشرات، باد سرد، باران و موانع دیگر طبیعی قرار میگیرند که موجب زیان میشوند.
مجری طرح کشت زعفران در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز عنوان کرد: با برداشت گلبرگهای بنفش زعفران بهمنظور خشکاندن در سبدهایی قرار داده شده و آماده ارسال به دستگاه پردازش قرار میگیرند. زعفران به ثمر رسیده در این مزرعه تحقیقاتی از نوع زعفران با رنگی کاملاً بنفش تیره و با گرایش قرمز و بسیار بلندتر و ضخیمتر از زعفران بوده و امیدواریم این محصول از نشانهای صادراتی برخوردار شود.
عابدی با اعلام آمادگی برای دادن مشاوره به متقاضیان گفت: ادامه کشت زعفران در فضای بسته و افزایش تالارهای پرورش در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز، امکان اشتغال پیش از ۱۰ نفر را به وجود میآورد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/