![بومیسازی اینورتر خورشیدی برای استفاده در نیروگاههای متصل به شبکه برق](/files/fa/news/1403/4/24/593419_948.jpg)
برداشت گل زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی اوز
![زعفران](/c-files/2021/10/26/0/1000208.jpeg)
مهدی عابدی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در اوز از برداشت گل زعفران از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز خبر داد و اظهار کرد: برنامهریزی کشت زعفران از صفر تا ۱۰۰ دقیقاً برابر برنامه پیشبینیشده محقق شده و اکنون گلهای زعفران با استفاده از فناوری متفاوت در فضای بسته در حال برداشت هستند.
بیشتر بخوانید:
مزرعه تحقیقاتی زعفران در دانشگاه آزاد اسلامی اوز به ثمر نشست
وی با تشکر از صبوری و همکاری دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز افزود: با برداشت گلهای زعفران امید میرود این پروژه سوددهی خوبی داشته باشد. تفاوت کشت زعفران در فضای باز و بسته در این است که زعفرانهایی پرورش و نگهداری شده در فضای بسته از سلامت صددرصدی و بهتری در مقایسه با کشت زعفران در فضای باز برخوردار هستند. پیاز زعفران در فضای باز در معرض مستقیم خاک، جوندگان، حشرات، باد سرد، باران و موانع دیگر طبیعی قرار میگیرند که موجب زیان میشوند.
مجری طرح کشت زعفران در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز عنوان کرد: با برداشت گلبرگهای بنفش زعفران بهمنظور خشکاندن در سبدهایی قرار داده شده و آماده ارسال به دستگاه پردازش قرار میگیرند. زعفران به ثمر رسیده در این مزرعه تحقیقاتی از نوع زعفران با رنگی کاملاً بنفش تیره و با گرایش قرمز و بسیار بلندتر و ضخیمتر از زعفران بوده و امیدواریم این محصول از نشانهای صادراتی برخوردار شود.
عابدی با اعلام آمادگی برای دادن مشاوره به متقاضیان گفت: ادامه کشت زعفران در فضای بسته و افزایش تالارهای پرورش در مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز اوز، امکان اشتغال پیش از ۱۰ نفر را به وجود میآورد.
انتهای پیام/۴۱۲۱/۴۰۶۲/
انتهای پیام/