طرح صیانت کاملاً آکادمیک است نه سیاسی
به گزارش گروه سیاست خبرگزاری آنا، محمود کبیری یگانه، کارشناس حوزه فضای مجازی در مورد طرح صیانت از فضای مجازی چیست و آیا در حال اجراییشدن هست گفت: قرارگرفتن طرح صیانت در کف جامعه باعث ایجاد نگرانی در سطح جامعه شده است و متأسفانه کاری که کاملاً حرفهای و آکادمیک است را سیاسی کردهایم.
وی یکی از دلایل مخالفت و نگرانی مردم با اجرای طرح صیانت را نداشتن و ارائه نشدن پیوست افکارعمومی طرح عنوان کرد و بیان داشت: طرح صیانت باید ۳ پیوست رسانهای، پیوست فنی و پیوست فرهنگی را داشته باشد.
کبیری اظهار کرد: کلیات طرح صیانت نیاز جامعه است ولی یقیناً برخی از پستی و بلندیهای طرح نیاز به چکشکاری دارد و باید با این طرح منطقی برخورد کرد و واقعیت را پذیرفت که در دهه آینده بیش از ۴۰ میلیارد آدم در دنیا زندگی کاملاً وابسته به فضای مجازی خواهند داشت که این مهم نیازمند قانون است.
کارشناس حوزه فضای مجازی با تاکید بر لزوم داشتن قانون در فضای مجازی گفت: طرح صیانت از فضای مجازی کاری است که ۱۵ سال پیش در کشور باید انجام میشده و اکنون یکی از دلایل اعتراضات و مخالفتها با این قانون به دلیل این است که دیگر برای این کار دیر است.
وی تصریح کرد: حوزه ارتباطات و فضای مجازی حوزه بهروز و آپدیتی است و اکنون که ما دهه شصتیها دغدغه واتساپ و اینستاگرام را داریم و سرخود را با فیلتر یوتیوب و تلگرام گرم کرده و گول میزنیم نوجوانان و کودکان دهه ۸۰ و ۹۰ در شبکههای جدیدی مانند پینترست (Pinterest) فعالیت دارند و کار خود را انجام میدهند.
این محقق و پژوهشگر در ادامه با تاکید بر اینکه در حوزه رسانه چیزی به نام فیلترینگ نداریم و مسدودسازی و فیلترکردن کار اشتباهی است که به دلیل نبود قانون انجام میشود گفت: متأسفانه فضای مجازی ما آنقدر ول است و هیچ قانونی ندارد که وقتی در تلگرام بحث تروریسم و کشتار آدمها مطرح میشود مجبور میشویم کل تلگرام را مسدود کنیم در حالی که اگر قانون داشتیم آن جاهایی را مسدود میکردیم که این مباحث مطرح میشد.
انتهای پیام/
انتهای پیام/