همایش تغذیه، طبخ و سرو غذای حجاج و زائران عتبات برگزار میشود
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شهرکرد بهمنظور بررسی راهکارهای موجود برای چگونگی تهیه مواد اولیه، طبخ و سرو غذای حجاج و زائران عتبات عالیات، نشست مشترک هماندیشی با حضور مدیران سازمان حج و زیارت استان چهارمحال و بختیاری و متخصصان حوزههای تغذیه، صنایع غذایی و بهداشت مواد غذایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد برگزار شد.
مدیر آموزش سازمان حج و زیارت استان چهارمحال و بختیاری در این نشست با توجه به اهمیت و ضرورت توجه به تمام فرایند تغذیه و تدارکات حج و عمره و عتبات عالیات اظهار کرد: یکی از مهمترین موضوعات مورد توجه این سازمان، اصلاح و بازنگری فرآیندهای اجرایی، رفع نقاط ضعف و توجه و تقویت نقاط قوت، ارتقای سطح کیفیت خدمات رسانی به حجاج و زائران بر اساس استانداردهای موجود و بهبود برنامههای پیش رو است.
اردشیر علیبابایی با بیان اینکه در این زمینه کشور ایران الگویی برای سایر کشورهای مسلمان است، افزود: در این راستا و با هدف تقویت سطح خدماترسانی در حوزه تغذیه به زائران، سازمان حج و زیارت درصدد برگزاری همایشی سراسری با موضوع تغذیه و تدارکات لازم برای تهیه مواد اولیه، طبخ و سرو غذای حجاج و زائران عتبات عالیات است.
وی خواستار ارسال مقالات و مشارکت دانشجویان و استادان در رشتههای مرتبط در این همایش شد.
در این نشست تخصصی، اعضای هیئت علمی گروههای بهداشت مواد غذایی، تغذیه، شیلات و آبزیان و نیز صنایع غذایی این واحد دانشگاهی با تأکید به تشکیل کارگروههای علمی دائمی در زمینه بررسی تمام فرایند تدارکات، طبخ و توزیع مواد غذایی سفرهای معنوی و زیارتی به بررسی چالشها و نقاط قوت موجود از منظر علمی پرداختند.
استادان واحد دانشگاهی شهرکرد هم پیشنهاد و راهکارهای علمی خود درباره آسیبشناسی، تقویت کیفیت خدماترسانی، اقدامات لازم برای افزایش ایمنی مکانهای پخت بهداشتی و متمرکز غذا و سپس انتقال آن به محل اسکان جامعه هدف را مطرح کردند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/۴۰۶۲/
انتهای پیام/