دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
09 شهريور 1400 - 11:13
واکنش اعضای شورای شهر تهران به گزارش رئیس سازمان بهشت زهرا(س)؛

سروری: تکلیف قبور ۳۰ ساله چه می‌شود؟/ مظفر: وجود قبور چندصد میلیونی زیبنده تهران نیست

ارائه گزارش از سوی رئیس سازمان بهشت زهرا(س) در صحن علنی شورای شهر تهران، واکنش اعضای شورا را در پی داشت.
کد خبر : 604315
هشتمین جلسه شورای شهر تهران

به گزارش خبرنگار شهری گروه جامعه خبرگزاری آنا، در اولین دستور کار جلسه امروز صبح شورای شهر تهران که به استماع گزارش سعید خال رئیس سازمان بهتش زهرا(س) اختصاص داشت پس از سخنان وی، جعفر بندی شربیانی عضو شورای شهر تهران نسبت به بخشی از اظهارات خال واکنش نشان داد و با بیان این‌که تهران آرامستان‌های زیادی دارد که در افزایش ظرفیت بهشت زهرا(س) این موضوع را باید مد نظر قرار داد، گفت: نباید تنها راهکار را گسترش مساحت بهشت زهرا(س) بدانیم.


همچنین مهدی اقراریان عضو دیگر شورای شهر تهران در خصوص گزارش رئیس سازمان بهشت زهرا(س) گفت: با توجه به زلزله خیز بودن تهران برنامه بهشت زهرا(س) برای تدفین چیست؟ ظرفیت بهشت زهرا(س) چه میزانی است و در زمان بحران به چه میزان ظرفیت نیاز است؟


وی بیان کرد: سردخانه‌هایی باید به صورت دائمی پیش‌بینی شود که باید این امر با همکاری ستاد بحران صورت گیرد.


در ادامه جلسه پرویز سروری نائب رئیس شورای شهر خطاب به سعید خال گفت: با توجه به اینکه قدمت بهشت زهرا(س) بیشتر از ۵۰ سال می گذرد، برنامه‌ای برای قبوری که ۳۰ سال از تدفین اموات می‌گذرد دارید یا خیر؟


وی اظهار کرد: با توجه به اینکه پایان هفته به علت مراجعه شهروندان به بهشت زهرا(س)، جنوب تهران با مشکلاتی مواجه است و قرار بود در شرق غرب و شمال تهران محل تدفینی ایجاد شود، سرانجام این اقدامات چه شد؟


همچنین میثم مظفر دیگر عضو شورای شهر تهران هم پیرو گزارش مطروحه رئیس سازمان بهشت زهرا(س) عنوان کرد: تقاضا دارم به عنوان یک رویکرد تحولی در مدیریت شهری یک کار نو انجام دهیم و آرامستان‌های کوچک محلی ایجاد کنیم.


وی افزود: اکنون قیمت یک قبر در جوار امامزاده‌ چند صد میلیون تومان است که این زیبنده تهران نیست و عدالت اجتماعی در این خصوص نیز وجود ندارد؛ باید در خصوص عارضه قیمت‌های نجومی راهکاری اندیشیده شود.


سوده نجفی عضو شورای شهر تهران هم با اشاره به بازدید خود از سالن‌های تطهیر بهشت زهرا(س) گفت: خانم‌های حاضر در این سالن برای بلند کردن اجساد دچار عارضه‌هایی از جمله دیسک کمر شدند که با توجه به پیشرفت علمی باید برای این موضوع چاره ای اندیشیده شود.


وی در ادامه خواستار بازنشستگی پیش از موعد کارکنان سالن تطهیر بهشت زهرای تهران شد.


راه اندازی آرامستان جدید و توسعه آن نیازمند کمک دولت است


با اتمام اظهارات اعضای شورای شهر در خصوص گزارش رئیس سازمان بهشت زهرا(س)، سعید خال گفت: در بحث گسترش و راه‌اندازی آرامستان‌ها در تهران، سازمان بهشت زهرا(س) تنها می‌تواند تجربیات ۵۰ ساله خود را در اختیار شهرداری قرار دهد.


وی ادامه داد: من می‌دانم آقای زاکانی شهردار آینده تهران در خصوص گسترش آرامستان‌های تهران برنامه‌های ویژه‌ای دارد اما واقعیت این است که شورای شهر و شهرداری و بهشت زهرا(س) نمی‌تواند به تنهایی آرامستان جدیدی ایجاد کند.


مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) خاطرنشان کرد: صرفاً شهرداری می‌تواند هزینه آن را بپردازد و این دولت است که باید مایه اولیه این امر که خریدن زمین است را محقق سازد.


وی گفت: با توجه به همسویی شورای شهر تهران و دولت من به این امر خوشبین هستم و در صورتی که زمین خریداری شود بیش از دو سال زمان برای راه اندازی آرامستان لازم است.


خال گفت: اکنون ۱۲ هفته است که پس از نماز مغرب و عشا را در بهشت زهرا(س) به سوی شهروندان تهرانی باز است. همچنین برای سالن تطهیر بانوان، دستگاهی جدید در خصوص جابجایی اجساد اختراع شده است که نام این دستگاه وان هوشمند است.


انتهای پیام/۴۱۶۱/


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب