فایزر حریف کرونا در سرزمینهای اشغالی نشد/ افزایش مبتلایان به کووید-۱۹ علیرغم تزریق ۲ دوز واکسن
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، رژیم صهیونیستی که متعصبانه فقط از واکسن فایزر-بیونتک ساخت ایالاتمتحده آمریکا در واکسیناسیون سراسری علیه ویروس کرونا استفاده کرده هماکنون شاهد شیوع سریع این بیماری در کشور است. به گفته مقامات وزارت بهداشت در تلآویو در روز یکشنبه بیش از سه هزار و ۸۰۰ نفر در اسرائیل به کرونا مبتلا شدند که حال ۵۲۵ نفر از آنها وخیم گزارش شده است.
بازگشت محدودیتهای کرونایی به اراضی اشغالی
مقامات بهداشتی این رژیم که با انتقاد مردم در خصوص اعتماد بیشازحد به واکسن فایزر روبرو هستند بدون اعتنا به این انتقادات برای تزریق دوز سوم واکسن فایزر به افراد بالای ۵۰ سال آماده شدهاند.
نفتالی بنت نخستوزیر رژیم صهیونیستی قصد دارد خود را در بحران کارایی ضعیف واکسن فایزر مبرا دانسته و استفاده از آن را به گردن دولت بنیامین نتانیاهو نخستوزیر سابق بیندازد
کابینه دولت این رژیم که در هراس از گسترده شدن اعتراضات مردمی است علاوه بر انجام هماهنگیهای لازم برای تزریق دوز سوم، محدودیتهای بیشتری ازجمله ممنوعیت تجمع افراد در مکانهای عمومی و عبور مردم از راهروی ضدعفونیکننده را در نظر گرفته است.
تلآویو همچنین صدور نوع دیجیتالی گذرنامه واکسن کرونا را در دستور کار قرار داده است. این امر نشان میدهد که ادعای مقامات رژیم صهیونیستی مبنی بر شکست دادن کرونا دروغی بیش نبوده زیرا اگر واکسن فایزر مصونیت کامل در مقابل کووید-۱۹ در بر داشت شمار افراد مبتلا اینقدر افزایش نمییافت.
مقامات اسرائیلی با ذکر اینکه گونه دلتای ویروس کرونا علت اصلی افزایش ابتلا به این بیماری است در تلاش هستند که یک دوز تقویتی از واکسن فایزر را به مردم تزریق کنند بدون توجه به این سؤال که مگر دو دوز قبلی این واکسن نباید در بدن فرد پذیرنده در مقابل ابتلا به کرونا ایجاد مصونیت کند؟
بیشتر بخوانید:
نتیجه عدم اجازه رسیدن واکسن به ساکنان نوار غزه؛ ماسک زدن در اراضی اشغالی اجباری شد
احتمال آلودگی صدها صهیونیست در اسرائیل به کرونا
صورت ۱۳ اسرائیلی بعد از دریافت واکسن آمریکایی کرونا فلج شد
نفتالی بنت نخستوزیر رژیم صهیونیستی که خود را در این قضیه مبرا دانسته و استفاده متعصبانه از واکسن فایزر را به گردن دولت بنیامین نتانیاهو نخستوزیر سابق میاندازد از احتمال آماده شدن وزارت بهداشت برای بستری کردن جمع کثیری از مردم خبر داده است.
از فوریه سال جاری تابهحال یک چنین افزایشی در شمار مبتلایان به کرونا مشاهده نشده است که نشان از کارآیی کم واکسن فایزر تولید آمریکاست. بعلاوه اسرائیل همیشه داعیه این را داشته است که یکی از اولین واکسیناسیونهای سراسری را در دنیا انجام داده است اما اکنون دوباره در حالتی نامتعادل است و در مقابل گونه دلتا دستوپابسته به اعمال محدودیت سراسری روی آورده است.
مردم در اراضی اشغالی باید دوباره ماسک بر صورت داشته باشند. برای ورود به بسیاری از اماکن مردم باید کارت واکسیناسیون یا آزمایش کرونا منفی یا تأییدیه غلبه بر بیماری ارائه دهند. مسافران خارجی هم باید برای دستکم یک هفته قرنطینه شوند. همه ان موارد را که در کنار هم قرار دهیم به این واقعیت می رسیم که اسرائیل دوباره با بحران شیوع درگیر شده است و به همین دلیل است که مقامات بهداشتی در خصوص روبرو شدن اسرائیل با فاز چهارم تعطیلی گسترده هشدار دادهاند.
وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در بیشتر مواقعی که با پیک ابتلا به کرونا روبرو شده با کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نیز دستبهگریبان شده است
در این میان صاحبان کسبوکارها بیشترین لطمه را خوردهاند. بهعنوان نمونه رنا ماگان مدیر یک موسسه توریستی از کوتاه بودن زمان برداشته شدن محدودیتهای کرونایی گلایه دارد زیرا تجارتش بهشدت تحت تأثیر قرارگرفته و امیدی هم به تغییر اوضاع در آینده نزدیک ندارد.
اقتصاد رژیم صهیونیستی توان مقابله با فاز چهارم قرنطینه کرونایی را دارد؟
به عقیده برخی از کارشناسان بعدازاینکه تزریق دو دوز واکسن فایزر در مصون کردن پذیرندگان در مقابل گونههای جدید ویروس کووید-۱۹ ناکام ماند بسیاری از مردم در اراضی اشغالی به رعایت محدودیتهای جدید تن در نخواهند داد به همین دلیل نیروهای پلیس اسرائیل مجبور به گشت زنی دائم در محلات شهرهای اراضی اشغالی و مجبور کردن اهالی به خودداری از نقض مقررات جدید شدهاند.
در همین راستا روز شنبه پایگاه عبری زبان روتر نت در گزارشی خبر داد، بیمارستان "اساو هاروویه" یکی از بیمارستانهای ویژه خدمترسانی به بیماران کرونایی که در مرکز (فلسطین اشغالی) واقع است، درهای خود را به روی بیماران جدید بسته و اعلام کرد دیگر ظرفیتی برای پذیرش بیمار ندارد.
از سوی دیگر روزنامه معاریو هم در گزارشی به ناکارآمدی دولت بنت و دستیارانش ازجمله گانتز در مدیریت بحران شیوع ویروس کرونا اشاره کرده و افزود، کابینه بنت بهشدت از تعطیلی و قرنطینه وحشت دارد.
این در حالی است که به گفته کارشناسان بعد از اثبات ضعف واکسن فایزر در مقابل جهش جدید ویروس کرونا و ورود به فاز واکسیناسیون دوز سوم به افراد ۴۰ سال به بالا در اسرائیل، تعطیلی اسرائیل امری اجتنابناپذیر است چون در غیر این صورت ساختار بهداشتی و درمانی اسرائیل بهطور کامل فرو خواهد پاشید.
یک مشکل دیگر هم در انتظار دولت بنت است. وزارت بهداشت رژیم صهیونیستی در بیشتر مواقعی که با پیک ابتلا به این بیماری روبرو گشته با کمبود دارو و تجهیزات پزشکی نیز دستبهگریبان شده است. بهعنوانمثال در اوایل بهمنماه سال گذشته رسانههای صهیونیستی در گزارشی از وضعیت مقابله با ویروس کرونا در سرزمینهای اشغالی، این موضوع را فاش کردند که بر اساس اعلام بیمارستانهای دولتی، به دلیل تعداد زیاد بیماران و کمبود شدید تجهیزات پزشکی، بیماران از چند روز نتوانستند به بیمارستانهای دولتی مراجعه نکنند.
بیشتر بخوانید:
اسرائیل دوباره در پیک کرونا قرار گرفت
تحلیلگر صهیونیست: بحران کرونا و انتخابات، اسرائیل را به سمت جنگ داخلی سوق داده است
وقتی در پیک قبلی مسئله کمبود تجهیزات پزشکی باعث اعتراض کادر پزشکی به دولت رژیم صهیونیستی شد مسلم است که در پیک جدید این مشکل دوباره عرض اندام خواهد کرد.
کمبود تجهیزات پزشکی به دلیل تعداد زیاد بیماران، در حالی اتفاق افتاد که اسرائیل ادعای پیشگامی در شروع واکسیناسیون علیه کرونا، با استفاده از واکسنهای فایزر را داشت و ازلحاظ دسترسی به منابع مالی برای تأمین تجهیزات پزشکی نیز ادعا میکرد که با محدودیت و مشکلی روبرو نیست.
در آن زمان، مسئله کمبود تجهیزات پزشکی باعث گسترش اعتراض عمومی علیه بنیامین نتانیاهو توسط منتقدان سیاسی و کاربران اسرائیلی در فضای مجازی شد. به نظر می رسد که نیروهای امنیتی اسرائیل اینبار کار سختتری نسبت به دوره قبل در غلبه کردن بر اعتراضات مردمی داشته باشند.
انتهای پیام/۴۱۵۵/
انتهای پیام/