زندگینامه و سوابق اجرایی سردار احمد وحیدی + تصاویر
به گزارش خبرنگار حوزه دولت گروه سیاست خبرگزاری آنا، کابینه پیشنهادی دولت سیزدهم امروز (چهارشنبه) طی نامهای از سوی سید ابراهیم رئیسی، رئیسجمهور به مجلس ارسال شد تا در جلسه علنی آینده مجلس شورای اسلامی، اعلام وصول شود که «سردار احمید وحیدی» گزینه رئیس جمهور برای تصدی وزارت کشور است.
برای آشنایی بیشتر با گزینه معرفی شده از سوی رئیسجمهور، نگاهی به سابقه و مسئولیتهای او انداختهایم.
بیشتر بخوانید:
لیست وزرای پیشنهادی رئیسی + بیوگرافی
زمان دقیق آغاز روند بررسی رأی اعتماد به وزرای پیشنهادی رئیسی
وزیر دفاع پیشنهادی رئیسی را بیشتر بشناسیم + بیوگرافی
زندگینامه و سوابق
احمد وحیدی در سال ۱۳۳۷ در شهر شیراز به دنیا آمد و در سال ۱۳۵۹ به سپاه پاسداران ملحق شد. سردار وحیدی در حال حاضر عضو حقیقی و رئیس کمیسیون سیاسی، دفاعی و امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام است و ریاست دانشگاه عالی دفاع ملی را نیز برعهده دارد.
سردار وحیدی، چهره شناخته شده در مسائل دفاعی و امنیتی کشور است که نقش بسزایی در تأسیس وزارت اطلاعات ایفا کرده است و کارنامه وی، نقش پر رنگ او را در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروی قدس سپاه نشان میدهد.
همچنین در زمان دریابان علی شمخانی، سردار وحیدی به عنوان معاون طرح و برنامه وزارت دفاع ایفای نقش میکرد. وی بعد از سردار نجار مسئولیت وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح را بر عهده گرفت.
سردار وحیدی در دولت نهم هم با حکمی از سوی محمود احمدینژاد، رئیس جمهور وقت به عنوان نماینده نیروهای مسلح در تدوین برنامه پنجم توسعه کشور فعالیت کرد.
تحصیلات و ویژگیها
سردار وحیدی کارشناس ارشد مهندسی صنایع از دانشگاه علم و صنعت، کارشناس مهندسی الکترونیک از دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دکتری مطالعات استراتژیک را از دانشگاه امام صادق (ع) گرفته است و هم اکنون در رشته علوم استراتژیک در مقطع دکترا در حال تحصیل است.
سردار احمد وحیدی در دوران خدمت خود در این ۴۲ سال، مسئولیتها متعددی برعهده داشته است که از مهمترین این مسئولیتها میتوان به معاونت اطلاعات ستاد مشترک سپاه از سال ۱۳۶۳ تا ۱۳۶۷، فرماندهی نیروی قدس از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۷۶- به عنوان اولین فرمانده نیروی قدس سپاه پیش از سپهبد شهید سلیمانی-، معاون طرح و برنامه وزیر دفاع از ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۴ در دولت هشتم، قائممقام وزیر دفاع از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ در دولت نهم، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ در دولت دهم و رئیس مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی از سالهای ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ اشاره کرد.
کارشناسان معتقدند این تجارب میتواند به او در صورت کسب رأی اعتماد از مجلس در تصدی وزارت کشور که یکی از گستردهترین و مهمترین وزارتخانههای کشور است کمک کند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/