دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر با ۵ شرکت تفاهمنامه همکاری امضا کرد
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، سید احسان میر صالحی در نشست هماهنگی مدیران شرکتهای پذیرنده دانشجو و مسئولین کوآپ دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: کوآپ یک دوره کارورزانه برای دانشجویان دوره کارشناسی است که بر اساس آن دانشجویان بخشی از زمان تحصیل خود را در صنعت مشغول به کار میشوند.
وی افزود: برگزاری این دورهها چندین سال است که در دنیا آغاز شده و در ایران نیز این روش در حال اجرا است و دانشگاه صنعتی امیرکبیر یکی از دانشگاههای پیشرو در این حوزه به شمار میرود.
مسئول کوآپ دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: برگزاری دوره کوآپ از اواخر سال گذشته در این دانشگاه آغاز شده و دوره دوم آن نیز بهزودی اجرایی خواهد شد.
میرصالحی خاطرنشان کرد: یادگیری عمیق دروس، افزایش توان اشتغال پذیری، افزایش انگیزه دانشجویان، آماده شدن دانشجویان برای حضور در صنعت و افزایش ماندگاری دانشجویان در کشور از اهداف این طرح به شمار میروند.
وی عنوان کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای برگزاری دورههای کوآپ رویهای آماده کرد و این رویه در مهرماه سال ۹۹ بهتمامی دانشکدههای دانشگاه ابلاغ شد.
مسئول کوآپ دانشگاه صنعتی امیرکبیر افزود: با اجرای این طرح بستری فراهم میشود تا دانشجویان کارآمد وارد صنعت شوند.
وی ادامه داد: دانشجویان شرکتکننده در این دوره طی ۵ سال فارغالتحصیل میشوند که یک سال آخر تحصیل آنها بهصورت مرخصی تحصیلی بدون سنوات در نظر گرفته میشود.
مسئول کوآپ دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: دانشجویان شرکتکننده در این دوره نیاز به گذراندن درس کارآموزی ندارند.
میرصالحی گفت: به دانشجویان شرکتکننده در این دوره علاوه بر مدرک کارشناسی، گواهی رسمی دوره کارشناسی کارورزانه نیز اعطا خواهد شد.
وی تأکید کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دارای ۱۸ دانشکده است که ۱۶ دانشکده این دانشگاه برای برگزاری این دوره اعلام آمادگی کردند. در بهمنماه سال گذشته دانشکدههای مهندسی صنایع و کامپیوتر این دوره را برگزار کردند که درمجموع حدود ۱۰ دانشجو در این دورهها شرکت کردهاند.
مسئول کوآپ دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: در دوره دوم کوآپ دانشکدههای مهندسی کامپیوتر، صنایع، پلیمر، هوافضا، مواد و متالوژی، معدن و نساجی مشارکت خواهند داشت.
میرصالحی خاطرنشان کرد: دانشکدههای مهندسی برق و پزشکی نیز در حال مذاکره با شرکتها و صنایع مختلف برای اجرای این دوره هستند.
وی اظهار کرد: برگزاری این دوره برای صنعت نیز مفید است چراکه باعث میشود صنایع بتوانند نیروهای کارآمد را جذب کنند و این امر موجب توسعه صنایع میشود.
اکبر اصفهانی پور رئیس دانشکده مهندسی صنایع و سیستمهای مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این نشست گفت: دورههای کوآپ بستری فراهم میکند تا دانشجویان کارشناسی بتوانند در صنایع و شرکتهای مختلف حضوری فعال داشته باشند.
وی اظهار کرد: دانشکده مهندسی صنایع یکی از اولین دانشکدههای دانشگاه صنعتی امیرکبیر بود که دوره کوآپ را اجرا کرد و برگزاری این دوره با استقبال دانشجویان نیز مواجه شد.
رئیس دانشکده مهندسی صنایع و سیستمهای مدیریت دانشگاه صنعتی امیرکبیر عنوان کرد: در دوره دوم کوآپ علاوه بر شرکت تصمیم یاران بهینه سپند، شرکت پیشگامان رایانش آرتین، شرکت راهکارهای هوشمند سگال، بانک شهر و صنایع تولیدی کروز نیز حضور خواهند داشت.
اصفهانی پور عنوان کرد: شرکت وانا دارو گستر نیز برای حضور در این دوره اعلام آمادگی کرده است که در حال مذاکره با این شرکت هستیم.
هادی مصدق مسئول کوآپ دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر نیز در این نشست گفت: برگزاری دورههای کوآپ بستری فراهم میکند تا صنایع بیش از گذشته به دانشگاه اعتماد کند و بستر اجرای طرحها و پروژههای مشترک فراهم شود.
وی ادامه داد: دوره اول با همکاری شرکت تصمیمیاران بهینه سپند آغاز شد و چالشهای متعددی در شروع طرح وجود داشت که با همکاری مدیریت شرکت مرتفع گردید.
مسئول کوآپ دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار داشت: دوره کوآپ به نحوی طراحی شده است که دانشجویان علاوه بر فعالیتهای عَملی، دورههای آموزشی مناسب حضور در صنعت مانند آموزش مهارتهای نرم نیز داشته باشند.
مهندس کندوانی و دکتر حاجی مقصودی از مدیریت شرکت تصمیمیاران بهینه سپند در مورد نحوه برگزاری طرح در دوره اول فعالیتها و تجربیات خود را بیان کردند. همچنین برای پذیرش دانشجو در دوره دوم اعلام آمادگی کردند.
در پایان این مراسم از شرکت سپند بهعنوان اولین شرکت همکار در زمینه کوآپ دانشجویان مهندسی صنایع تقدیر به عمل آمد. همچنین تفاهمنامه همکاری مابین دانشکده مهندسی صنایع و شرکتهای حاضر در جلسه امضا و تبادل شد.
انتهای پیام/۴۰۴۰/
انتهای پیام/