قدرتیان به آنا خبر داد؛

راه‌اندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی تنگستان

بازار کار رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی چگونه است؟رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان از تصویب و راه‌اندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی خبر داد.
محمود قدرتیان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان



محمود قدرتیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تنگستان از تصویب و راه‌اندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی خبر داد و بیان کرد: امروز محصولات درخت نخل به‌ویژه خرما در شهرستان تنگستان و شهر اهرم به‌عنوان مرکز این شهرستان از قابلیت‌های بسیاری به‌ویژه در بازار صادرات آن به اقصی نقاط جهان به‌خصوص کشورهای حوزه خلیج‌فارس و همسایه ایران برخوردار است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان اظهار کرد: خرما دارای ارزش‌های غذایی بسیاری بوده که چندی است توانسته سهم خود را در سبد غذایی پیدا کند؛ اما این محصول تاکنون عمدتاً به‌صورت سنتی عرضه و صادرات می‌شود که همین مسئله سبب شده است که نتواند چندان سهمی در بازار اقتصاد به خود اختصاص دهد.


قدرتیان اضافه کرد: با توجه به اینکه گرایش و استقبال مردم کشورمان و حتی مردم دیگر نقاط جهان به استفاده از این محصول غذایی فزونی یافته و جوانان خطه تنگستان و دیگر نقاط استان و کشور به فعالیت در صنعت خرما و درآمدزایی از این طریق گرایش بیشتری پیدا کرده‌اند؛ بنابراین این دانشگاه برآن شد تا حسب مأموریت‌های خود و در راستای کمک به توسعه اقتصادی شهرستان و درآمدزایی دانشگاه و نیز آموزش‌های اصولی به جوانان علاقه‌مند در حوزه صنایع غذایی، تصویب رشته‌ای مرتبط با صنایع غذایی را در دستور کار خود قرار دهد.


وی بیان کرد: با پیگیری‌های صورت‌گرفته و همراهی مسئولان مرتبط در استان و سازمان مرکزی به‌ویژه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، این مهم به سرانجام رسید و محقق شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان از مهر ۱۴۰۰ آمادگی پذیرش دانشجو در این رشته تحصیلی را دارد.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان با اشاره به بازار کار رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی تأکید کرد: فارغ‌التحصیلان در این رشته تحصیلی می‌توانند در مشاغل متعددی ازجمله به‌عنوان مسئول فنی یا مسئول کنترل کیفی، در کارخانجات صنایع غذایی یا آزمایشگاه‌های مرتبط، کارشناس طراح تجهیزات و ماشین‌های فرآوری مواد غذایی، مسئول فنی خطوط و کارخانه‌های تولید مواد غذایی، کارشناس متخصص برای کمک در امر برنامه‌ریزی و توسعه خطوط تولید و سامانه‌های صنایع غذایی، کارشناس برای همکاری و کمک در امر آموزش و پژوهش مشغول به کار شوند.


انتهای پیام/۴۱۰۳/4062/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب
رسپینا