راهاندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی تنگستان
محمود قدرتیان در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در تنگستان از تصویب و راهاندازی رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی در این واحد دانشگاهی خبر داد و بیان کرد: امروز محصولات درخت نخل بهویژه خرما در شهرستان تنگستان و شهر اهرم بهعنوان مرکز این شهرستان از قابلیتهای بسیاری بهویژه در بازار صادرات آن به اقصی نقاط جهان بهخصوص کشورهای حوزه خلیجفارس و همسایه ایران برخوردار است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان اظهار کرد: خرما دارای ارزشهای غذایی بسیاری بوده که چندی است توانسته سهم خود را در سبد غذایی پیدا کند؛ اما این محصول تاکنون عمدتاً بهصورت سنتی عرضه و صادرات میشود که همین مسئله سبب شده است که نتواند چندان سهمی در بازار اقتصاد به خود اختصاص دهد.
قدرتیان اضافه کرد: با توجه به اینکه گرایش و استقبال مردم کشورمان و حتی مردم دیگر نقاط جهان به استفاده از این محصول غذایی فزونی یافته و جوانان خطه تنگستان و دیگر نقاط استان و کشور به فعالیت در صنعت خرما و درآمدزایی از این طریق گرایش بیشتری پیدا کردهاند؛ بنابراین این دانشگاه برآن شد تا حسب مأموریتهای خود و در راستای کمک به توسعه اقتصادی شهرستان و درآمدزایی دانشگاه و نیز آموزشهای اصولی به جوانان علاقهمند در حوزه صنایع غذایی، تصویب رشتهای مرتبط با صنایع غذایی را در دستور کار خود قرار دهد.
وی بیان کرد: با پیگیریهای صورتگرفته و همراهی مسئولان مرتبط در استان و سازمان مرکزی بهویژه رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر، این مهم به سرانجام رسید و محقق شد و دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان از مهر ۱۴۰۰ آمادگی پذیرش دانشجو در این رشته تحصیلی را دارد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تنگستان با اشاره به بازار کار رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی تأکید کرد: فارغالتحصیلان در این رشته تحصیلی میتوانند در مشاغل متعددی ازجمله بهعنوان مسئول فنی یا مسئول کنترل کیفی، در کارخانجات صنایع غذایی یا آزمایشگاههای مرتبط، کارشناس طراح تجهیزات و ماشینهای فرآوری مواد غذایی، مسئول فنی خطوط و کارخانههای تولید مواد غذایی، کارشناس متخصص برای کمک در امر برنامهریزی و توسعه خطوط تولید و سامانههای صنایع غذایی، کارشناس برای همکاری و کمک در امر آموزش و پژوهش مشغول به کار شوند.
انتهای پیام/۴۱۰۳/4062/
انتهای پیام/