دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افزایش ۳ درصدی میانگین قیمت اقلام خوراکی در خرداد

اقلام شیرینی خشک و رشته آش با ٢,٧ درصد و برنج ایرانی درجه یک با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
کد خبر : 592364
خوراکی مضر



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، مرکز آمار ایران گزارش مربوط به متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور در خرداد ١٤٠٠ را منتشر کرد. بر این اساس، در خردادماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:


نان و غلات


در این گروه، اقلام شیرینی خشک و رشته آش «با ٢,٧ درصد و برنج ایرانی درجه یک با ٢.٠ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.


گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها


در این گروه، اقلام «مرغ ماشینی» با ٤,٨ درصد، «کنسرو ماهی تن» و «گوشت گاو یا گوساله» با ١.١ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه «گوشت گوسفند» با ٢.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.


لبنیات، تخم‌مرغ و انواع روغن


در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «شیر خشک» با ٤,٢ درصد، «تخم‌مرغ ماشینی» با ٤.١ درصد بوده است.


میوه و خشکبار


در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «خربزه» با ٢٤,٤ درصد و «هندوانه» با ١٥.١ درصد است. همچنین در این گروه «هلو» با ١٥.٤ درصد و «پرتقال» با ٨.٨ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.


سبزیجات و حبوبات


در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «سیب‌زمینی» با ١٤,٧ درصد، «گوجه‌فرنگی» با ١٤.٣ درصد، «بادمجان» با ١١.٠ درصد و «پیاز» با ٩.٩ درصد است.


قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها


در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به «نوشابه گازدار» و «شکر» با ٥,٢ درصد و «قند» با ٢.٧ درصد است.


انتهای پیام/۴۱۲۹/



انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب