دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 تير 1400 - 12:28
در مسیر نخبه‌پروری/۷۱ جورابلو در گفت‌وگو با آنا تشریح کرد؛

از ساخت دستگاه ایستگاه شارژ موبایل تا احیای انجمن‌های علمی

جذب دانشجویان رشته پرستاری و اتاق عمل در کمیته علمی دانشجوییرئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار عنوان کرد که یکی از اعضای باشگاه موفق به ساخت دستگاه ایستگاه شارژ موبایل با حمایت مرکز رشد واحدهای فناور شده و اکنون بهینه‌سازی آن در برنامه کاری باشگاه قرار دارد.
کد خبر : 590288
جورابلو



گروه استان‌های خبرگزاری آنا- داوود دهقانی محمودآباد؛ باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامه‌ریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد به‌عنوان نخستین مرکز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راه‌اندازی شد.


اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعال‌سازی فعالیت‌های خودجوش دانش‌آموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیت‌پذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانش‌آموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.


این باشگاه از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانش‌آموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایت‌های معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیت‌محوری جایگزین تسهیلات‌محوری شده است.


باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیت‌های پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.




بیشتر بخوانید:


ساخت ۳ محصول هوشمند توسط جوانان نخبه


کرونا مقهور «دوشنبه‌های وبیناری» پژوهشگران جوان


از ثبت ۲ اختراع تا چاپ ۱۲ مقاله ISI توسط پژوهشگران جوان


لزوم هویت‌بخشی به جایگاه باشگاه پژوهشگران جوان در واحدهای دانشگاهی


طرح‌های تولیدی کشاورزی در دستور کار باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان


تعریف پروژه‌های دانشگاهی ارتباط با صنعت در باشگاه پژوهشگران جوان


برنامه شناسایی و حمایت از نخبگان در ۴ بخش اجرا می‌شود




رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در شماره ۷۱ از پرونده «در مسیر نخبه‌پروری» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا درباره روند راه‌اندازی این باشگاه در گرمسار اظهار کرد: باشگاه پژوهشگران واحد گرمسار سال ۱۳۸۲ به‌منظور ترغیب و تشویق دانشجویان نخبه این واحد دانشگاهی در زمینه پژوهشی و افزایش مهارت‌های علمی تخصصی راه‌اندازی شد.


مهدی جورابلو افزود: از بدو ایجاد باشگاه پژوهشگران در دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار، فعالیت‌های مختلف و متعددی از جمله برگزاری همایش‌ها، سخنرانی‌های علمی، اردوهای فرهنگی، تشویق مقالات علمی پژوهشی، طرح‌های پژوهشی، تألیف و ترجمه کتاب، اختراع و تشکیل انجمن‌های علمی انجام شد.


وی درباره فعالیت‌های شاخص و موفقیت‌های باشگاه پژوهشگران واحد گرمسار بیان کرد: ثبت ۲۴ مورد اختراع توسط سعید و حمید برجی در سال‌های عضویت در باشگاه (۱۳۸۵و۱۳۸۶)، کسب مدال طلای افتخاری و مقام برتر در ارائه مقاله به‌صورت پوستر توسط سیده محبوبه حسین‌پور(۱۳۸۷)، برگزاری مسابقه سراسری دامپزشکی، کرونا بهداشت جمعی و فردی در سال۱۳۹۹، کسب رتبه پژوهشگر برتر کشور در سال ۱۳۹۱ و ۱۳۹۲ توسط صابر زرین‌کمر و امیر بهرامی ازجمله دستاوردهای این باشگاه بوده است.


ایجاد انجمن‌های روانشناسی و حسابداری


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار گفت: فعالیت‌های این باشگاه تا حد مطلوب بر افزایش توانمندی‌های علمی دانشجویان اثرگذار بوده و در صورت تخصیص بودجه و فراهم بودن امکانات و همکاری بخش‌های دیگر ازجمله امور اداری و مالی و همکاری اعضای هیئت‌ علمی می‌تواند اثربخشی بیشتری در این واحد دانشگاهی و منطقه داشته باشد.


وی درباره مهم‌ترین فعالیت‌ها و سیاست‌گذاری‌های حال حاضر باشگاه پژوهشگران واحد گرمسار بیان کرد: معرفی توانمندی‌ها و مزایای باشگاه به دانشجویان علاقه‌مند، جذب دانشجویان، ایجاد انجمن‌های روانشناسی و حسابداری، احیای انجمن‌های علمی، برگزاری دوره‌های مجازی برای دانشجویان رشته حقوق از طریق انجمن دانشجویی علمی حقوق و دامپزشکی از مهم‌ترین فعالیت‌های حال حاضر باشگاه است.


این مسئول اظهار کرد: برگزاری دوره‌های مجازی و کارگاه‌های آموزشی برای دانشجویان دامپزشکی با همکاری انجمن دانشجوی دامپزشکی، جذب دانشجویان رشته پرستاری و اتاق عمل در کمیته علمی دانشجویی، برگزاری مسابقات علمی در رشته حقوق و دامپزشکی از دیگر فعالیت‌های حال حاضر باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار است.


عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی درباره پیشنهادها و خواسته‌هایی که از سازمان مرکزی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه دارد تا باشگاه بتواند بهتر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد، مطرح کرد: مهم‌ترین مشکل کمبود منابع مالی است که در صورت امکان منابع مالی از طریق ستاد در اختیار باشگاه‌ها قرار گیرد.


برگزاری کارگاه آموزشی و مسابقه سراسری در رشته دامپزشکی


جورابلو درباره دستاوردها و محصولات شاخصی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار مطرح کرد: در این باشگاه دستگاه ایستگاه شارژ موبایل توسط یکی از اعضای باشگاه و حمایت مرکز رشد تولید شده و سال جاری در صورت امکان بهینه‌سازی، این دستگاه در برنامه کاری آنان است.


وی عملکرد باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار در دوران کرونا را یادآور شد و بیان کرد: در این دوران مسابقه علمی سراسری دامپزشکی، کرونا بهداشت جمعی و فردی برگزار شد و محصولی در مبارزه با کرونا تولید نشده است.


رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار به آنا گفت: برنامه این باشگاه در راستای آخرین سیاست‌ها و برنامه‌های ابلاغی از ستاد مرکزی برگزاری کارگاه آموزشی سراسری در زمینه طیور در رشته دامپزشکی و برگزاری مسابقه در این رشته در اسفند ۱۴۰۰ است.


جورابلو درباره انجمن‌های علمی که زیر نظر باشگاه فعالیت می‌کند، اظهار کرد: دو انجمن در گروه‌های آموزشی حقوق و دامپزشکی فعال هستند که از میان آنان انجمن حقوق دارای فعالیت‌های مطلوبی است؛ اما انجمن دامپزشکی فعالیت کمی در زمینه‌های مورد نظر در بخشنامه انجمن دارند و در حال بررسی موضوع برای افزایش و پررنگ کردن فعالیت آنان تا سطح مطلوب هستیم؛ در واقع برای پیشرفت فعالیت انجمن‌ها نیاز به حضور فیزیکی دانشجویان است که در ترم پاییز محقق می‌شود.


انتهای پیام/۴۱۱۷/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب