ثبت اختراع دستگاه تبسنج دیجیتالی مادون قرمز/ انجمن علمی پرستاری راهاندازی میشود
گروه استانهای خبرگزاری آنا، باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی در راستای اجرای سیاستهای جمهوری اسلامی و منویات مقام معظم رهبری در زمینه برنامهریزی برای جذب نخبگان و پرورش و هدایت دانشجویان و دانشآموزان مستعد بهعنوان نخستین مركز شناسایی، جذب، پرورش، هدایت و حمایت پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاهی سال ۱۳۷۷ راهاندازی شد.
اکنون دفاتر باشگاه در بیش از ۳۰۰ واحد دانشگاهی و ۱۰۰ آموزشکده سما در سراسر کشور در حال انجام مأموریت شناسایی، هدایت و فعالسازی فعالیتهای خودجوش دانشآموزی و دانشجویی و ایجاد روحیه مسئولیتپذیری پژوهشی و پرورش دانشجویان و دانشآموزان مستعد دانشگاه آزاد اسلامی هستند.
این باشگاه از سال ۱۳۷۷ تاکنون با جذب بیش از ۹۵ هزار عضو از میان دانشآموزان و دانشجویان که ۲۳ هزار و ۸۸۳ نفر آنان فعال هستند از اعضای خود حمایتهای معنوی و مادی انجام داده و در برنامه جدید باشگاه، رویکرد فعالیتمحوری جایگزین تسهیلاتمحوری شده است.
باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی قصد دارد با ایجاد رقابت علمی و سایر فعالیتهای پژوهشی، زمینه رشد و پرورش بهتر اعضای مستعد خود را ایجاد کند.
بیشتر بخوانید:
ساخت شیرفلکههای هوشمند کشاورزی/ ثبت 40 ژن در بانک جهانی
96 اختراع و 88 طرح پژوهشی در کارنامه پژوهشگران جوان ثبت شد
«خودرو هوشمند» چگونه به قطع زنجیره تصادفات جادهای منجر میشود؟
خبرنگار خبرگزاری آنا در همین زمینه و در ادامه پرونده «در مسیر نخبهپروری» با کوروش تراز رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان درباره اقدامات، برنامهها، اهداف و مأموریتهای این باشگاه گفتگو کرده است که مشروح آن را میخوانید.
آنا: خلاصهای از روند راهاندازی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان در واحد دانشگاهی بهبهان بیان کنید.
تراز: باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان از سال 1382 در راستای شناسایی دانشجویان و جوانان دارای استعداد برتر و نخبه در زمینههای مختلف علمی و پژوهشی راهاندازی شد و تاکنون در این مسیر موفق عمل کرده است.
با قدردانی از خدمات رؤسای سابق باشگاه در واحد دانشگاهی بهبهان از آغاز فعالیت باشگاه در این دانشگاه همواره فعالیتهای متنوعی صورت گرفته که مورد توجه بوده است.
آنا: مهمترین فعالیتهای شاخص و موفقیتهای اثرگذار باشگاه پژوهشگران جوان واحد بهبهان در گذشته و حال حاضر چه بوده است؟
تراز: انتخاب رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان به عنوان رئیس برتر باشگاه در سال 1393، جذب حداکثری بودجه باشگاه در سال 1393، برگزاری دوره خلاقیت و کارآفرینی، مقالهنویسی به زبان انگلیسی و فارسی، کارگاه آشنایی با نرمافزار spssوMinitap، برگزاری دورههای نظام مهندسی ساختمان، عضوگیری و برگزاری انتخابات انجمن علمی حقوق، عضوگیری انجمنهای معماری و برق، برگزاری لایو اینستاگرامی با عنوان: نکات کاربردی شیوه مطاله برای شرکت در آزمونهای حقوقی توسط انجمن علمی دانشجویی رشته حقوق، برگزاری سمینار علمی با عنوان صلاحیت محاکم کیفری براساس قانون آیین دادرسی کیفری 1392 توسط انجمن علمی دانشجویی حقوق، پیگیری برای راهاندازی مزرعه کاشت گیاه آلوئهورا با متراژ 2 هزار متر در مزرعه پژوهشی این واحد دانشگاهی ازجمله فعالیتها و موفقیتهای قابل ذکر است.
از افتخارات باشگاه دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان، عضویت افتخاری «مهندس عبدالوهاب فطانت» نخبه و داور بینالمللی مقالات علمی در این باشگاه است.
آنا: مهمترین فعالیتهای حال حاضر باشگاه چیست و چه سیاستگذاریهایی را در پیش گرفتهاید؟
تراز: با توجه به وضعیت موجود و تأثیری که شیوع ویروس کرونا گذاشته است، انجام فعالیتها بهصورت حضوری امکانپذیر نیست، برگزاری مسابقات علمی، وبینارهای تخصصی، کارگاههای توانمندسازی بهصورت مجازی، فعال کردن انجمنهای علمی و برگزاری انتخابات انجمنهای علمی بهصورت آنلاین، ارتباط مستمر با دانشآموختگان و نخبگان، برگزاری جلسات مشاوره و هماهنگی با اعضای باشگاه، پیگیری تشکیل تیمهای تخصصی برای شرکت در مسابقات علمی، پیگیریهای لازم برای راهاندازی مزرعه کاشت گیاه آلوئه و اخذ مجوز راهاندازی انجمنهای علمی جدید، جزء اولویت برنامههای باشگاه هستند.
دستگاه تبسنج دیجیتالی مادون قرمز توسط انجمن علمی برق باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان در حال ثبت اختراع است.
برنامهریزی در زمینه برگزاری مسابقات علمی، برگزاری وبینارهای تخصصی، برگزاری کارگاههای توانمندسازی نیز جزء اولویتهای باشگاه است.
آنا: چه پیشنهادها و خواستههایی برای ارتقا و توانمندسازی باشگاه برای همکاران ستادی دارید تا باشگاه بتواند بهتر از گذشته به فعالیت خود ادامه دهد؟
تراز: با توجه به اینکه نخبگان زیادی در اعضای هیئت علمی وجود دارند که میتوانند مشوق و مشاوران اعضای باشگاه باشند و با توجه به آییننامه جدید عضویت، اعضای هیئت علمی جزء اعضای باشگاه محسوب نمیشوند درصورت امکان شرایط برای عضویت اعضای هیئت علمی فراهم شود.
آنا: در دوره کرونا چه عملکردی داشته و آیا موفق به تولید محصولات ضدکرونا هم شدهاید؟
تراز: در سطح دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان تولید ماسک و مواد ضدعفونی داشتهایم.
آنا: با توجه به قرارگرفتن انجمنهای علمی زیر نظر باشگاه، از چه تعداد انجمن علمی و در چه زمینه و گروههایی برخوردارید. ارزیابی شما از کارکردهایشان چیست و آیا برنامهای برای پیشرفت آنها دارید؟
تراز: تعداد انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهبهان 20 انجمن است که شامل؛ حقوق، الکتروتکنیک، الکترونیک، معماری، عمران، روانشناسی، مشاوره، آموزش ابتدایی، مکانیکخودرو، دامپزشکی، علومدامی، حسابداری، کامپیوتر، تربیتبدنی، بهداشتمدارس، نقشهکشیساختمان، متالورژی، علوم آزمایشگاهی، زمینشناسی است.
پیگیریهای لازم برای اخذ مجوز راهاندازی انجمن علمی پرستاری در حال انجام بوده؛ چراکه با توجه به فعال و پویابودن این رشته و شرایط کرونایی جامعه راهاندازی انجمن علمی پرستاری ضروری است.
انتهای پیام4117/4062/
انتهای پیام/