دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
31 خرداد 1400 - 12:55
رستم‌پور:

خبر جایگزین شود////////

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده عنوان کرد: شهید چمران در عالی‌ترین رتبه علمی و دانشگاهی و بهترین شرایط با احساس وظیفه دینی و مکتبی به یاری مظلومان و ستمدیدگان شتافت.
کد خبر : 589692
محمد رستم‌پور

محمد رستم‌پور به مناسبت فرارسدین 31 خرداد (سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران) در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا اظهار کرد: شهید چمران الگو و نمونه کامل یک استاد بسیجی بود که به دور از هیاهوهای سیاسی و شهرت‌طلبی به وظیفه انقلابی خود عمل کرد.


وی با بیان اینکه شهید چمران در ایمان، هجرت و جهاد در راه خدا نمونه و الگو بود، اضافه کرد: این شهید یک نخبه علمی دارای مدرک دکتری و یک انسان مبارز و انقلابی بود که سراسر زندگی‌اش تلاش، ایثار، عشق، فداکاری و جهاد است، شخصیتی که مناجات‌هایش دلنواز، رزم‌هایش دیدنی و اخلاصش ستودنی است.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده عنوان کرد: شهید چمران به کمک امام موسی‏ صدر، رهبر شیعیان لبنان حرکت محرومان و سپس جناح نظامی آن، سازمان «امل» را براساس اصول و مبانی اسلامی پی‌‏ریزی و در میان توطئه‌ها و دشمنی‌های چپ و راست با تکیه بر ایمان به خدا و با اسلحه شهادت، خط راستین اسلام انقلابی را پیاده کرد و به آغوش گرداب خطر فرو می‌رفت تا پرچم اسلام در بلندی‌های جولان برای همیشه برافراشته شود.


رستم‌پور با اشاره به اینکه برای شهید چمران دنیا و مقامات دنیا مهم نبود، متذکر شد: این استاد و شهید در بهترین شرایط زندگی و در عالی‌ترین رتبه علمی و دانشگاهی خود با احساس وظیفه انسانی، دینی و مکتبی به فرمان رهبر و مقتدای انقلابی خود لبیک گفت و به یاری مظلومان و ستمدیدگان شتافت و تا پای جان مبارزه کرد و به‌وضوح معنی تعهد و تخصص را به نمایش گذاشت.


مسئله بارز اخلاقیات دکتر چمران شجاعت و مهربانی اوست


وی افزود: مسئله بارز اخلاقیات دکتر چمران شجاعت و مهربانی اوست و این از خصوصیات بسیار منحصر به فردی است که انسانی همزمان شجاع و مهربان باشد، برخی افراد در اخلاقیات به صورت تک‌بعدی موفق هستند، اما در وجود شهید چمران این اخلاق ویژگی مضاعفی بود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده بیان کرد: استادان و معلمان هم باید در دانشگاه‌ها شخصیت‌های جامعی باشند و حضورشان سر کلاس صرفاً در مقام آموزش دروس نباشد، بلکه در دوران تحصیل، سلوک و شخصیت کسب کنند و راه درست را به دانشجویان و دانش‌آموزان بیاموزند و در این صورت خروجی کار فرد دانشمند است که در اجتماع نقش‌آفرینی می‌کند.


مسئول سازمان بسیج اساتید شهرستان آباده یادآور شد: یکی از اهدافی که از زمان تأسیس بسیج اساتید دنبال می‌شود، تربیت انسان‌ها در تراز انقلاب اسلامی مانند شهید چمران است که رهبر معظم انقلاب نیز در بیاناتشان به این امر اشاره کرده‌اند که بسیج اساتید باید بتواند انسان‌هایی در تراز شهید چمران را تحویل انقلاب و جامعه دهد.


این استاد بسیجی متذکر شد: بسیج اساتید به‌عنوان قشری از اقشار ده‌ها میلیونی مردم انقلابی در راستای مقابله با جنگ نرم و حفظ، توسعه و تحقق باورهای انقلابی است و پس از گذشت 40 سال در تمام عرصه‌های مبارزه اعم از جنگ نرم و سخت با تمام توان ایستاده و با توسعه و تقویت تشکیلاتی و جذب استادان متخصص با رتبه‌های بالا، انقلابی و دلسوز در برابر حمله نرم و جنگ خاموش دشمن ایستادگی خواهد کرد.


به گزارش آنا، شهید چمران یک شخصیت علمی و انقلابی بود، او در همه دوران تحصیل شاگرد اول، ممتاز، دارای استعداد درخشان و در کنکور سراسری رتبه ۱۵ را کسب کرد و در سال ۱۳۳۷ با استفاده از بورس تحصیلی شاگردان ممتاز به آمریکا اعزام شد و پس از تحصیلات و تحقیقات علمی در جمع معروف‌ترین دانشمندان جهان در دانشگاه کالیفرنیا و معتبرترین دانشگاه آمریکا برکلی با ممتازترین درجه علمی موفق به اخذ دکترای الکترونیک و فیزیک پلاسما شد و برای ناسا سال‌ها پژوهش و تحقیق می‌کرد و در رشته خود به‌خصوص فیزیک پلاسما نخستین ایرانی بود که در آمریکا روی این موضوع کار کرد.


شهید چمران به تکلیف خود عمل می‌کرد و سرانجام در انجام رسالت خود در مبارزه با دشمن، برقراری عدالت، حفظ انقلاب اسلامی و نظام جمهوری اسلامی ایران در دهلاویه به فیض شهادت نائل آمد و به آرزوی همیشگی خود رسید.


انتهای پیام/4078/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب