۱۵/ فروردين /۱۴۰۴
09:18 11 / 12 /1403
در گفت‌و‌گو با آنا مطرح شد؛

نگرش معلمان به تدریس بازتابی از کیفیت آموزش در مدارس

نگرش معلمان به تدریس بازتابی از کیفیت آموزش در مدارس
عضو هیئت علمی دانشگاه، نگرش معلمان به تدریس را بازتابی از کیفیت آموزش در مدارس برشمرد و گفت: نقش اثربخش معلم در یادگیری، ارزشیابی پیشرفت تحصیلی را به‌عنوان بازخورد منحصر‌به‌فرد آموزش به تصویر می‌کشد.

به گزارش خبرنگار آنا، دو کتاب سیداحمد هاشمی استاد تمام دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد با نام‌های روش‌ها و فنون تدریس (نظریه‌ها و الگوها)» و «برنامه‌ریزی درسی (اصول و مفاهیم)» به چاپ رسید.

استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا با تشریح جزئیات این کتاب اظهار کرد: در کتاب برنامه‌ریزی درسی تألیف سید احمد هاشمی، برنامه‌ریزی به‌عنوان یکی از عوامل مؤثر در شاخص‌های توسعه معرفی شده که امروزه کشور‌های مختلف برای دستیابی به توسعه در ابعاد مختلف به برنامه‌ریزی می‌پردازند.

هاشمی اضافه کرد: آموزش و پرورش برای دستیابی به اهداف خود در زمینه‌های گوناگون به برنامه‌ریزی نیازمند است و با توجه به اهمیت آموزش و پرورش در هر کشور و تأثیر آن بر زندگی شهروندان می‌توان گفت که امروزه توجه به امر برنامه‌ریزی در این نهاد یک ضرورت محسوب می‌شود.

وی متذکر شد: یکی از انواع برنامه‌ریزی در نظام تربیتی، برنامه‌ریزی درسی است و برای افرادی که به نوعی با تربیت انسان‌ها در حوزه‌های مختلف سر و کار دارند لازم است با برنامه‌ریزی درسی و فرآیند آن آشنا باشند.

استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد یادآور شد: این کتاب به‌منظور ارائه برنامه‌ریزی درسی در آموزش و پرورش تدوین شده و هدف نگارنده بر آن است که برنامه‌ریزی درسی را به شکلی روشن و کاربردی ارائه کند.

گوشتیران
قالیشویی ادیب

نگرش معلمان به تدریس بازتابی از کیفیت آموزش در مدارس

هاشمی تشریح کرد: مطالعه این کتاب به افرادی که با نظام تعلیم و تربیت سروکار دارند پیشنهاد می‌‌شود و معلمان، استادان و دانشجویان رشته‌های تربیتی مؤلفان کتاب‌های درسی و تولیدکنندگان مواد آموزشی می‌توانند از این کتاب استفاده کنند.

وی تأکید کرد: در دومین کتاب به نام روش‌ها و روش تدریس آورده‌ام که اصطلاح روش‌ها و فنون تدریس در متون علوم تربیتی مفهومی آشنا به نظر می‌رسد و اکثر معلمان و مجریان برنامه‌های درسی با معنی و ماهیت درست آن آشنایی دارند، تدریس از مهم‌ترین عوامل در فعالیت‌های آموزشی و پرورشی بوده و در جهان امروز پا یه پای دگرگونی‌های پرشتاب جهانی و توسعه حیرت‌آور دانش‌های نو آموزش دانش و فناوری توسعه یافته است.

استاد تمام و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد لامرد تبیین کرد: باید در نظر داشت که برداشت‌های مختلف معلمان از مفهوم تدریس می‌تواند نگرش آنان نسبت به دانش‌آموزان و نحوه‌ کار کردن با آنها تأثیر مثبت یا منفی بر جای گذارد.

هاشمی توضیح داد: کتاب حاضر کوشیده با معرفی میانی روش‌های تدریس مفهوم یادگیری و کاربرد آن در تدریس همراه با معرفی روش‌ها و الگو‌های تدریس به‌عنوان ملاک‌های ارزنده‌ای در تدریس به نقش محیط و تأثیر آن در یادگیری پرداخته و با یادآوری نقش اثربخش معلم در یادگیری بحث ارزشیابی پیشرفت تحصیلی را نیز به‌عنوان بازخورد منحصر‌به‌فرد آموزش به تصویر کشد.

وی تصریح کرد: این دو کتاب توسط انتشارات تایماز به چاپ رسیده و در معرض استفاده دانشجویان، استادان، پزوهشگران و عموم مردم قرار دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر