شهید چمران نمونه کامل هجرت، جهاد و مرد عمل بود
حمید کاظمی به مناسبت شهادت دکتر چمران و روز بسیج اساتید در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در مراغه اظهار کرد: شهید چمران الگو و نمونه کامل یک استاد بسیجی بود که به دور از هیاهوهای سیاسی و شهرتطلبی به وظیفه انقلابی خود عمل میکند و از نگاه حضرت آقا نیز مقدسترین وظیفه و رسالت بسیج اساتید تربیت استادانی در تراز شهید چمران است.
وی افزود: بسیج اساتید بهعنوان قشری از اقشار دهها میلیونی این مردم انقلابی در راستای مقابله با جنگ نرم و حفظ، توسعه و تحقق باورهای انقلابی که تنها حربه و هدف و نشانه دشمن برای مقابله با جریان انقلاب اسلامی در جهان است و پس از گذشت 40 سال در تمام عرصههای مبارزه اعم از جنگ سخت شکست خورده با تمام توان ایستاده است و با توسعه و تقویت تشکیلاتی و جذب استادان متخصص با رتبههای بالا، انقلابی و دلسوز بهعنوان جریان عظیم انقلاب در برابر حمله نرم و جنگ خاموش دشمن ایستادگی خواهد کرد.
مسئول بسیج اساتید دانشگاههای مراغه با اشاره مختصر به زندگی شهید چمران گفت: این استاد و شهید بزرگوار در بهترین شرایط زندگی و در عالیترین رتبه علمی و دانشگاهی خود با احساس وظیفه انسانی، دینی و مکتبی به فرمان رهبر و مقتدای انقلابی خود لبیک گفته و به یاری مظلومان و ستمدیدگان جهان شتافت و تا پای جان مبارزه کرد و بهوضوح معنی تعهد و تخصص را به نمایش گذاشت.
کاظمی ویژگیهای یک استاد بسیجی را حضور عالمانه در صحنه و داشتن احساتس مسئولیت اجتماعی و انقلابی – عمل کردن بهنگام و بموقع و انتخاب درست بعنوان نخبگان جامعه به همراه داشتن بصیرت سیاسی برشمرد و افزود: شهید چمران مالک اشتر جنوب لبنان، کربلای خوزستان، نمونه کامل هجرت، جهاد و مرد عمل و نه سخن بود.
وی خاطرنشان کرد: همواره در طول تاریخ آنچه موجب شکست جبهه حق و خانهنشین شدن امام وقت و یا شهادت آنان شده، درست عمل نکردن و بههنگام عمل نکردن نخبگان جامعه بوده و بهدلیل نبودن بصیرت کافی و لازم در افکار عمومی، جامعه انحراف پیدا میکند و جای حق و باطل عوض میشود و ما در تاریخ اسلام از این نمونهها کم نداریم.
به گزارش آنا، کانون بسیج بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزش عالی مراغه بالغ بر 180 نفر عضو هیئت علمی بهعنوان عضو فعال سازماندهی شده دارد و دفتر مرکزی این کانون در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه مستقر و مهمترین اولویت مأموریتهای این کانون گفتمانسازی مطالبات مقام معظم رهبری در دانشگاهها و عملیاتی کردن آنهاست.
اجرای کارگاههای آموزشی در حوزههای سبک زندگی و بصیرت افزایی و پاسخ به شبهات دینی و سیاسی و راهاندازی اندیشکدهها با توجه به رشتههای تخصصی استادان بهصورت مسئلهمحوری در حوزههای اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است.
انتهای پیام/4062/
انتهای پیام/