دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
مرکز آمار ایران اعلام کرد؛

افزایش قیمت گوشت قرمز و ماهی در اردیبهشت ۱۴۰۰

مرکز آمار ایران اعلام کرد؛ در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، اقلام ماهی قزل آلا و گوشت گاو یا گوساله بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.
کد خبر : 585841
گوشت.jpg



به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، مرکز آمار ایران تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور در اردیبهشت ۱۴۰۰ را منتشر کرد که براساس آن در گروه گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها، اقلام "ماهی قزل آلا" با ۲،۱ درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با ۲.۰ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه " مرغ ماشینی" با ۵.۵ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.


در گروه نان و غلات، اقلام "شیرینی خشک" با ۳،۸ درصد، "رشته آش" با ۳.۴ و "برنج ایرانی درجه یک" با ۱.۹ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.


در گروه لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "شیر خشک" با ۲،۴ درصد، "ماست و دوغ پاستوریزه" با ۱.۹ درصد بوده است. همچنین در این گروه "تخم مرغ ماشینی" با ۱۱.۴ درصد و "روغن نباتی جامد" با ۳.۴ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.


در گروه میوه و خشکبار، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "لیمو ترش" با ۵،۸ درصد و "مغز بادام درختی" با ۵.۲ درصد بوده است. همچنین در این گروه "خربزه" با ۳۸.۳ درصد، "هندوانه" با ۲۹.۶ درصد، "موز" با ۱۸.۵ درصد و "پرتقال" با ۱۷ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.


در گروه سبزیجات و حبوبات، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نخود" با ۷،۶ درصد، "هویج فرنگی" با ۶.۹ درصد، "لپه و لوبیا چیتی" با ۶ درصد بوده است. همچنین در این گروه اقلام "خیار" با ۲۲.۸ درصد، "بادمجان" با ۱۱.۳ درصد و "کدو سبز" با ۷.۵ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.


در گروه قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با ۷،۹ درصد، "قند" با ۵.۶ درصد و "شکر" با ۳،۵ درصد بوده است.


انتهای پیام/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب