دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
11 خرداد 1400 - 12:01
فیروزفر مطح کرد؛

توانایی شهرستان طارم برای تبدیل به قطب مواد غذایی کشور

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان عنوان کرد: شهرستان طارم با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی و باغبانی و محصول سیر و زیتون می‌تواند به قطب مواد غذایی در کشور تبدیل شود.
کد خبر : 585357
دیدار فیروزفر با فرماندار طارم



به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از زنجان، علیرضا فیروزفر در دیدار فرماندار طارم با اشاره به موقعیت ویژه این شهر گفت: طارم با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی و باغبانی و محصول سیر و زیتون می‌تواند به قطب مواد غذایی در کشور تبدیل شود.


رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان با بیان نقش دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه منطقه افزود: تأسیس مرکز طارم در راستای ایجاد عدالت آموزشی بوده و این دانشگاه در مدت کوتاه توانسته منشأ اثر، تحول و توسعه در منطقه شود.


فرماندار طارم نیز با ابراز رضایت از فعالیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی مرکز طارم بیان کرد: تأسیس مدارس سما در منطقه طارم بر روند توسعه این شهر مؤثر است.


ستار صفری با بیان اینکه توسعه کمّی و کیفی دانشگاه آزاد اسلامی مرکز طارم در این دیدار مورد تبادل‌نظر قرار گرفت، با تشریح موقعیت شهرستان طارم از لحاظ تولید محصولات کشاورزی بر ضرورت راه‌اندازی مرکز تحقیقات صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی زیتون، توسعه روش‌های جدید فرآوری محصولات کشاورزی و ارائه کاربردی آموزش به دانشجویان در قالب مدارس مهارتی تأکید کرد.


انتهای پیام/۴۰۷۸/۴۰۶۲/



انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب