بایدها و نبایدهای غذایی برای بیماران کرونایی
به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، با توجه به شیوع ویروس کرونا این روزها افراد زیادی را میبینم که به این بیماری مبتلا شدهاند و دوران نقاهت را میگذرانند.
استفاده از رژیم غذایی صحیح و تغذیه مناسب میتواند به تسریع بهبودی بیماران کرونایی کمک کند.
مصرف آنتیاکسیدان
از آن جایی که مصرف آنتیاکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی تضعیف شده بسیار حائز اهمیت است، لذا مصرف مواد غذایی مانند پرتقال، لیموشیرین، سبزی خوردن و انواع سالاد که خاصیت آنتیاکسیدان دارند توصیه میشود.
مصرف مایعات
نوشیدن مایعات از جمله آب، انواع آبمیوههای طبیعی، انواع دمنوشها و همچنین چای کمرنگ در ایام نقاهت بیماری کرونا توصیه میشود.
مصرف پروتئین
مصرف انواع غلات، حبوبات، گوشت قرمز، سینه مرغ، کلم بروکلی، تخم مرغ در روند بهبودی تأثیر دارد.
خوب است این مواد غذایی به حجم کم و در وعدههای متعدد مصرف شود، زیرا خوردن غذاهای سنگین علائم و عوارض کرونا را شدت میدهد.
همچنین توصیه میشود از مصرف انواع فستفود، مواد غذایی دارای افزودنی و غذایی خیلی چرب و سرخشده پرهیز شود.
انتهای پیام/۴۱۶۱/پ
انتهای پیام/