دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کلینیک آنا؛

بایدها و نبایدهای غذایی برای بیماران کرونایی

این روزها افراد زیادی را می‌بینم که به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند و دوران نقاهت را می‌گذرانند، لذا استفاده از یک رژیم غدایی صحیح و تغذیه مناسب می‌تواند به تسریع بهبودی بیماران کرونایی کمک کند.
کد خبر : 583447
مواد غذایی کرونا

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان گروه جامعه خبرگزاری آنا، با توجه به شیوع ویروس کرونا این روزها افراد زیادی را می‌بینم که به این بیماری مبتلا شده‌اند و دوران نقاهت را می‌گذرانند.



بایدها و نبایدهای غذایی برای بیماران کرونایی



استفاده از رژیم غذایی صحیح و تغذیه مناسب می‌تواند به تسریع بهبودی بیماران کرونایی کمک کند.


 مصرف آنتی‌اکسیدان


از آن جایی که مصرف آنتی‌اکسیدان برای تقویت سیستم ایمنی تضعیف شده بسیار حائز اهمیت است، لذا مصرف مواد غذایی مانند پرتقال، لیموشیرین، سبزی خوردن و انواع سالاد که خاصیت آنتی‌اکسیدان دارند توصیه می‌شود.


مصرف مایعات


نوشیدن مایعات از جمله آب، انواع آبمیوه‌های طبیعی، انواع دمنوش‌ها و هم‌چنین چای کمرنگ در ایام نقاهت بیماری کرونا توصیه می‌شود.


مصرف پروتئین 


مصرف انواع غلات، حبوبات، گوشت قرمز، سینه مرغ، کلم بروکلی، تخم مرغ در روند بهبودی تأثیر دارد.


خوب است این مواد غذایی به حجم کم و در وعده‌های متعدد مصرف شود، زیرا خوردن غذاهای سنگین علائم و عوارض کرونا را شدت می‌دهد.


همچنین توصیه می‌شود از مصرف انواع فست‌فود، مواد غذایی دارای افزودنی و غذایی خیلی چرب و سرخ‌شده پرهیز شود.


انتهای پیام/۴۱۶۱/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب