برای بهبود شرایط موجود باید تغییرات بنیادین رخ بدهد
به گزارش خبرنگار سیاست داخلی گروه سیاسی خبرگزاری آنا، سید امیرحسین قاضیزاده هاشمی در نشست خبری خود که امروز (چهارشنبه) برگزار شد؛ ضمن تأکید بر جایگاه رسانه در روشنسازی جامعه در انتخابات گفت: بخش عمدهای از تصمیمگیری مردم بر اساس جایگاهی است که رسانهها از نامزدهای انتخاباتی میسازند و اصحاب رسانه میتوانند حضور مردم در انتخابات را پرشور کنند. من جزو نسلی هستم که کودکی و جوانی خود را در دوران انقلاب گذراندم و بین نسل اول و سوم انقلاب ایستادم.
وی ادامه داد: بیانیه گام دوم رهبری و مأموریتی که ایشان به جوانان دادند باعث شد که من و جمع دیگری از نسل دوم انقلاب در کنار همفکری به حال شرایط فعلی، وارد میدان شویم. یکی از مشکلات ما این است که آرمانهای انقلابی داریم اما سازمان اداری کشور هنوز در زمان رضاخان ماندهاند.
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ما فقدان نظریه و راهبرد داریم و فکر میکنیم که با تغییر افراد میتوانیم اوضاع را تغییر دهیم، در صورتی که باید تغییرات بنیادین رخ بدهد.
وی در پاسخ به این سؤال که برای بهبود شرایط کرونا چه برنامهای دارد، اذعان کرد: کرونا نشان داد که آینده برای چه کسانی است و آزمون خوبی بود که مدیریت درست و غلط شناخته شود؛ نباید فرمانده مبارزه با کرونا وزارت بهداشت باشد زیرا این ویروس ابعاد امنیتی و کلی دارد و باید یک نهاد واحد برای مبارزه با این بیماری تشکیل شود.
نائب رئیس مجلس افزود: میتوانستیم چهار ماه زودتر به واکسن کرونا برسیم ولی به دلیل بعضی کوتاهیها اینگونه نشد و اکنون هزینههای زیادی برای واردات واکسن پرداخت میکنیم؛ در حالی که در کشور افراد متخصصی هستند که توانایی ساخت واکسن در مدتزمان کوتاهتری را داشتند. یکی از مهمترین برنامههای دولت جدید باید برای مهار کرونا باشد زیرا کرونا واقعیت سه تا پنج سال آینده جهان است.
قاضیزاده درباره نامزدهایی که در جایگاه اپوزیسیون در انتخابات ظاهر میشوند، گفت: بعضی از افرادی که به آرمانهای انقلاب باور ندارند تنها به دلیل اینکه از داخل مجموعه نقش اپوزیسیون را داشته باشند در انتخابات حاضر میشوند؛ این رفتارها باعث میشود که مردم با آنچه واقعیت انقلاب اسلامی است روبهرو نشوند. ریاست در جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دیگر تفاوت دارد، در کشور رئیسجمهور مقام دوم کشور و رئیس هیئتوزیران را بر عهده دارد و قانون اساسی کاملاً وظایف را برای او مشخص کرده است.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مقام ریاست جمهوری یک مقام فردی نیست، اظهار کرد: در ریاست جمهوری تنها صلاحیت فردی ملاک نیست و یک رئیسجمهور باید با تمام بخشهای کشور آشنایی داشته باشد؛ فردی که برای این مقام داوطلب میشود، باید این تعدادی مدیر کاربلد داشته باشد.
قاضیزاده در پاسخ به این سؤال که چرا با توجه به جایگاهش در مجلس در انتخابات شرکت کرده است، اذعان کرد: اکنون قوانین خوبی در کشور داریم اما کسی نیست که آنها را اجرا کند؛ جایگاه نماینده مجلس با رئیسجمهور متفاوت است و اگر شخصی پیدا شود و این قوانین روی زمینمانده را اجرا کند، اوضاع کشور بهتر میشود.
وی در مورد مذاکرات وین گفت: در اینباره مباحث زیادی وجود دارد. نظام جمهوری اسلامی با مذاکره موافق است ولی اکنون مذاکره در چارچوب آمریکا انجام میشود. ما هم معتقد به احیای برجام هستیم ولی در چارچوبی که پیش از این، مقام معظم رهبری مشخص کردهاند. اینکه ما قراردادی ببندیم که به دلخواه رئیسجمهور آمریکا از بین برود، درست نیست و وقتی این مسئله را بررسی میکنیم متوجه میشویم افرادی که این مذاکرات را پیگیری میکردند به بسیاری از باورهای انقلاب اعتقاد نداشتند.
نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری افزود: ما از اوایل دهه ۸۰ مذاکرات را شروع کردهایم ولی تاکنون بینتیجه مانده است. تیم مذاکرهکننده باید در اینباره پاسخگو باشد. ما هم عزم مذاکره و احیای برجام را داریم و اگر در دولت آینده بر سر کار بیاییم این امر رخ خواهد داد.
قاضیزاده درباره پیگیری مطالبات سهامداران بورس اذعان کرد: من بهعنوان نماینده مجلس باید پیگیر احقاق حقوق مردم باشم و شخص من و خانوادهام هیچ نفعی از بورس نمیبریم اما بهعنوان نماینده مشهد تجربه تلخی در مؤسسه مالی اعتباری داشتیم. مسئله یک میلیون تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر بود اما در بورس با ۲۰ میلیون نفر طرف هستیم. متأسفانه میشود خیلی از مسائل را گفت اما وضعیت خوبی رقم نخورده است.
وی در پاسخ به این سؤال که چرا از همان ابتدا دولت دستور فروش سهام را به شرکتهای دولتی داد و کسی ورود نکرد، گفت: در توئیتهایی که زدم، برخی از اسامی و شرکتهای آن را منتشر کردهام. مقام قضایی باید در اینباره رسیدگی کند و معاونت حقوقی بورس باید به این موضوع ورود میکرد. بورس سهلانگاری کرد و اگر این قضیه اثبات شود باید با آنها برخورد شود.
نایبرئیس مجلس در مورد ائتلاف اصولگرایان و کنارهگیری احتمالی خود به نفع رئیسی اظهار داشت: کسی که خودش را آماده ریاست جمهوری نمیبیند نباید کاندیدا شود. کسی که آمادگی برای ریاست جمهوری ندارد و ثبتنام کند، کار حرام انجام داده است و کسی میتواند کاندیدا شود که خودش را اصلح بداند. البته در انتخابات جبههبندی وجود دارد و من و آیتالله رئیسی در یک جبهه هستیم.
قاضیزاده در پاسخ به این سؤال خبرنگار آنا که فضای انتخابات دوقطبی یا ۳ قطبی میشود یا خیر، گفت: کسی مسئولیت آقای لاریجانی را به گردن نمیگیرد، دوقطبی شدن در شأن مسئولان نیست و نباید دعوای قدرت داشته باشیم چه کسی میخواهد بار مسئولیت ۸۰ میلیون نفر را بر عهده بگیرد که با دروغ و کلک به قدرت برسد، مسئولان و کاندیداها باید از برنامههای خود بگویند، من منتقد نظام آموزشی و جراح هستم و میخواهم این را درست کنم.
وی افزود: بهتر است کاندیداهای انتخابات از برنامههای خود بگویند نه اینکه یک مشت به این بزنند یک مشت به شخص دیگر، این در شأن مسئولان نیست، ظاهر مردم باطن مسئولان است ما نباید در دام چندقطبی بیفتیم اما متأسفانه هر چیزی در کشور ما سیاسی میشود امیدوارم علیرغم اینکه روش خوبی در ثبتنام نداشتیم، مسیر اصلاح شود.
داوطلب سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری درباره اموال خود گفت: یک واحد آپارتمان و یک ماشین دارم؛ حقوق من هم مشخص است، حقوق دانشگاهی دریافت میکنم و هزینه تبلیغاتی زیادی هم نکردم.
قاضیزاده هاشمی درباره صحبتهای روحانی در خصوص انتخابات گفت: اینکه روحانی میگوید کاندیداها فحش به هم ندهند، دستشان درد نکند. حرفشان درست است اما مردم آن را باور نمیکنند چرا که خود دولت وی با فحش دادن آغاز شد؛ برگردید به سال ۹۶ حرفهای روحانی را در مناظرهها ببینید، آیا شایسته رئیسجمهور کشور بود که به آن شکل صحبت کنند.
انتهای پیام/
انتهای پیام/