آغاز برداشت محصولات گندم و کلزا از اراضی تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی دزفول
علی افروس در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا در دزفول با بیان فعالیتهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در راستای درآمدهای غیرشهریهای اظهار کرد: همزمان با آغاز فصل برداشت محصولات گندم و کلزا از ۴۹ هکتار زمین تحقیقاتی زیر کشت این دانشگاه آغاز شده است.
وی اضافه کرد: مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول در راستای تأمین امنیت غذایی کشور در بخش غله و دانههای روغنی (سال زراعی ۱۴۰۰- ۱۳۹۹) اقدام به کشت گندم در سطح ۴۱ هکتار آبی و دیم و کشت کلزا در سطح ۸ هکتار از اراضی کرخه و چم دولتی کرده و عملیات برداشت را از ۶ اردیبهشت در اراضی مذکور آغاز کرده که در این مدت ۱۱۱ تُن گندم و ۱۳ تُن کلزا برداشت شده و به مراکز تعاونی روستایی شهرستان اندیمشک و دزفول عرضه کرده است.
تولید محصولات سالم، آموزش و ترویج مصرف بهینه کود و سم
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول افزود: براساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی تمامی مراکز خرید در سال جاری ملزم به خرید تضمینی گندم به قیمت کیلویی پنج هزار تومان و کلزا به قیمت هر کیلو ۱۱ هزار تومان شدهاند.
رئیس مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول نیز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری آنا بیان کرد: با توجه به اینکه محصولات کشت شده زیر نظر کارشناسان مرکز تحقیقات محصولات سالم کشت میشوند تلاش میکنیم برای حفظ سلامت جامعه با مدیریت بهینه مصرف کود و سم و سایر نهادهها، محصولات سالم و عاری از هرگونه عناصر مازاد تولید شود.
سعید طاهری قناد در ادامه با اشاره به ماهیت فعالیتهای مرکز تحقیقات محصولات سالم و ارگانیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد دزفول افزود: تولید محصولات سالم، آموزش و ترویج مصرف بهینه کود و سم، برگزاری کارگاهها و دورههای آموزشی، خدمات آزمایشگاهی و کلینیکی از جمله برنامههای هدفگذاری شده این مرکز تحقیقات است.
انتهای پیام/۴۰۷۸/
انتهای پیام/