متوسط قیمت کالاهای خوراکی در فروردین ١٤٠٠
به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری آنا، در فروردین ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروههای مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور به شرح زیر است:
نان و غلات:
در این گروه، اقلام "شیرینی خشک" با ٦,٨ درصد و "برنج ایرانی درجه یک" با ١.٦ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
گوشت قرمز، سفید و فرآوردههای آنها:
در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ٥,٩ درصد، "گوشت گاو یا گوساله" با ٥.٦ درصد و "گوشت گوسفند" با ٥.٢ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشتهاند.
لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "روغن مایع" با ٥,٣ درصد، "شیر خشک" با ٣.٩ درصد، "کره پاستوریزه(کره حیوانی) و دوغ پاستوریزه" با ٢.١ درصد بوده است. همچنین در این گروه قیمت "تخم مرغ ماشینی" با ٦.١ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
میوه و خشکبار:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "انار" با ٨,١ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت "موز" با ٢٦.٧ درصد و "هندوانه" با ١٥.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
سبزیجات و حبوبات:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "گوجه فرنگی" با ١٨,٢ درصد، "نخود" با ٦.٦ درصد، "لپه" با ٤.٨ درصد و "عدس" با ٤.٣ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است. همچنین در این گروه قیمت اقلام "خیار" با ١٤.٢ درصد، "کدوسبز" با ١١.٣ درصد و "پیاز" با ٦.٣ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.
قند و شکر، آشامیدنیها و سایر خوراکیها:
در این گروه، بیشترین افزایش قیمت مربوط به "شکر" با ٥,٦ درصد، "قند" با ٤.٨ درصد و "نوشابه گازدار" با ٤.٦ درصد افزایش نسبت به ماه قبل است.
انتهای پیام/۴۱۲۹/
انتهای پیام/