میلیونها آمریکایی از بیم ابتلا به کرونا به دنبال کار نیستند
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا، با وجودی که آمریکا کارزار واکسیناسیون سراسری بر مقابله با ویروس کرونا به راه انداخته است، اما برخی تحقیقات نشان داده که میلیونها آمریکایی از بیم ابتلا به ویروس کرونا و یا اینکه بهطور ناخواسته ناقل این ویروس شوند حاضر به یافتن کار و رفتن به سرکار نیستند.
نشریه آمریکایی والاستریت ژورنال با انتشار این خبر نوشت: حدود ۴ میلیون بیکار آمریکایی که متقاضی کار بودند، از بیم ابتلا به کووید-۱۹ به دنبال کار نمیروند.
والاستریت ژورنال نوشت: برخی از متقاضیان کار که شغلی یافته بودند، در محیط کار متوجه برخی از علائم ابتلا به ویروس کرونا در اطرافیان خود میشوند، برخی عطسه، برخی سرفه و برخی در تماسهای تلفنی با نزدیکان خود شنیده میشود که میگویند بهنوعی از آنفولانزا مبتلا شدهاند؛ همگی این موارد، باعث نگرانی افرادی که بهتازگی شغلی یافته و در چنین محیطیهای کاری قرار میگیرند.
والاستریت ژورنال در ادامه نوشت: حتی زمانی که مسئله دورکاری در برخی از شرکتها خاتمه یافت و کارفرمایان خواستار بازگشت کارمندان و کارکنان خود به سرکار شدند، برخی از بیم ابتلا به ویروس کرونا، در خانه ماندند.
این نشریه آمریکایی نوشت: یک سال پس از شیوع ویروس کرونا در آمریکا که اقتصاد این کشور را درهم نوردید تنها کمتر از ۸ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر تلاش کردهاند تا شغل خود را حفظ کنند و بر سرکار بهصورت فیزیکی حضورداشته باشند، اما نتایج تحقیقاتی که توسط بخش آماری آمریکا در نیمه دوم ماه مارس به عمل آمد، نشان داد که حدود چهار میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از افراد بزرگسال آمریکایی کار نمیکنند و یا به سرکار خود نرفتهاند، چراکه بیم ابتلا به کووید-۱۹ و یا ناقل شدن به این ویروس را دارند.
در حالی والاستریت ژورنال خبر از بیکاری بیش از ۴ میلیون آمریکایی به علت هراس از ابتلا به ویروس کرونا را میدهد که دولت بایدن کارزار واکسیناسیون این ویروس را به راه انداخته است، اما بااینوجود در ایالت کالیفرنیا شمار جانباختگان به این ویروس از مرز ۶۰ هزار نفر عبور کرد.
در همین حال نیویورکتایمز دیگر نشریه آمریکایی از هراس والدین در فرستادن فرزندانشان به مدارس دولتی خبر میدهد که خواستار ادامه آموزش از راه دور بوده و به گفته پژوهشگران این امر حتی در دوره پسا کرونا در آمریکا برای سالها ادامه خواهد داشت.
هماکنون آمریکا با بیش از ۳۱ میلیون و ۹۰۰ مبتلا به ویروس کرونا که از این تعداد بیش از ۵۷۵ هزار نفر جان باختهاند، کانون شماره یک ویروس کرونا در جهان به شمار میرود.
انتهای پیام/4106/
انتهای پیام/