دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

افزایش میزان ترک تحصیل دانشجویان ژاپنی در پی همه‌گیری بیماری کرونا

همه‌گیری بیکاری کرونا سبب شده که میزان ترک تحصیل دانشجویان ژاپنی افزایش پیدا کند.
کد خبر : 570454
ژاپن

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، با آغاز سال تحصیلی جدید در ماه آوریل 2021، دانشگاه‌های ژاپن گزارش می‌دهند که همه‌گیری COVID-19 بر اوضاع اقتصادی خانواده‌ها، سلامت روان دانشجویان و ثبت‌نام‌های جدید تأثیر گذاشته است. یک نظرسنجی در ماه فوریه که توسط یک مؤسسه آموزشی برجسته در ژاپن انجام‌شده، نشان می‌دهد که برنامه‌های آموزشی 107 دانشگاه بزرگ ژاپن که در ماه آوریل آغاز می‌شود به میزان 12 درصد کاهش پیدا کرده است.


داده‌های دیگری که ماه گذشته از سوی وزارت آموزش‌وپرورش منتشر شده نشان می‌دهد که بیش از یک هزار و 300 دانشجویان از آوریل سال گذشته تاکنون از مؤسسات آموزش عالی ترک تحصیل کرده‌اند. مهم‌ترین دلایلی که دانشجویان بیان کرده‌اند مشکلات ناشی از پرداخت شهریه، تنهایی و بی‌انگیزگی برای تحصیل آنلاین در خانه باعث شده که ترک تحصیل کنند.


یک دانشجوی پسر 20 ساله از دانشگاه چیبا به‌عنوان دانشگاه ملی ژاپن نوشته که به دلیل مشکلات اقتصادی و نداشتن دوست تصمیم به ترک تحصیل گرفته است. وی نوشته است: من نمی‌توانم شهریه خود را پرداخت کنم زیرا درآمد من به‌شدت کاهش یافته است. شغل نیمه‌وقت خود را به دلیل کوچک شدن شرکت‌هایی که تحت محدودیت قرار گرفته‌اند از دست دادم. تصمیم گرفته‌ام تا پیدا کردن شغل از ادامه تحصیل انصراف دهم.


پیش‌بینی می‌شود که با کمبود شغل و ناپایدار شدن درآمد خانوارها، تعداد دانشجویانی که تصمیم به ترک دانشگاه دارند در سال جاری افزایش می‌یابد. اگر این‌گونه شود فشار بر دانشگاه‌ها برای بررسی سیستم قدیمی که ثبت‌نام منظم دانشجو در آن عادی بود، افزایش خواهد یافت. معمولاً در دانشگاه‌های ژاپن اجازه مرخصی موقت برای دانشجویانی که با مشکلات مالی روبه‌رو هستند، مجاز است. اما کارشناسان خاطرنشان می‌کنند که روند ترک تحصیل مرتبط با همه‌گیری کرونا توجهات بیشتری را معطوف به خود کرده است. رکود اقتصادی مرتبط با ویروس کرونا، چالش‌های پیش روی مؤسسات آموزش عالی در ژاپن را آشکار کرده است. یک نیاز فوری برای تغییر سیستم وجود دارد که خواستار انعطاف‌پذیری بیشتر است.


سیتوآمی محقق در زمینه رفاه دانشجویان، توضیح می‌دهد که دانشگاه‌ها این مسئله را از نظر سیاست‌گذاری جدی نگرفته‌اند. وی می‌گوید: عدم حمایت از دانشجویان در اکثر دانشگاه‌ها در حال تبدیل‌شدن به یک موضوع اصلی برای مدیریت در برابر بیماری همه‌گیر است. تحقیقات وی نشان می‌دهد که دانشجویان ارزیابی خدمات دانشگاه‌ها را بر اساس خدمات پشتیبانی بهتر و فعالیت‌های غنی‌شده دانشگاه آغاز کرده‌اند. با وجود تهدیدات کنونی دانشگاهی می‌تواند موفق باشد که تعامل بهتری را با دانشجویان داشته باشد. در واقع بقای دانشگاه‌ها بر اساس اولویت‌بندی نیازهای دانشجویی خواهد بود.


انتهای پیام/4040/پ


انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب