دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
بنی‌طالبی در گفت‌وگو با آنا:

13 هسته و واحد فناور جدید جذب دانشگاه آزاد اسلامی شهرکرد می‌شوند/ انتشار 12 جلد کتاب تخصصی

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: مراحل عقد قرارداد و پذیرش هفت هسته و ۶ واحد فناور جدید در حال انجام است و به‌زودی این تعداد هسته و واحد فناور جذب مراکز رشد این دانشگاه می‌شوند.
کد خبر : 570281
بهاره بنی طالبی

بهاره بنی‌طالبی در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا در تشریح عملکرد حوزه پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در سال 1399 اظهار کرد که در راستای سیاست‌های کلان دانشگاه آزاد اسلامی و با توجه به اهداف حوزه معاونت پژوهش و فناوری در سال 1399 با رشد 35 درصدی از نظر چاپ مقالات معتبر ISI و علمی پژوهشی در این دانشگاه روبه‌رو بودیم و بر اساس ارزیابی سایت Scimego2020 واحد شهرکرد توانست رتبه نهم در حوزه انتشار مقالات معتبر را به‌دست آورد.


وی بیان کرد: از دیگر موفقیت‌های کسب‌شده در حوزه پژوهشی می‌توان قرارگرفتن چهار نفر از استادان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در فهرست دو درصد دانشمندان برتر جهان بر اساس گزارش دانشگاه استفورد را نام برد.


انعقاد 8 تفاهم‌نامه توسط دفتر ارتباط با صنعت


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد افزود: در حوزه ارتباط با صنعت، انعقاد بیش از 2 هزار و 400 میلیون ریال قراردادهای برون‌دانشگاهی نشان از اهتمام ویژه این واحد دانشگاهی به حوزه صنعت و عملیاتی شدن ایده‌های اعضای هیئت‌علمی و دانشجویان به تولید و خلق محصول است. سال 99 توانستیم هشت تفاهم‌نامه با سازمان‌ها و ادارت مرتبط با فعالیت مرکز رشد و دفتر ارتباط با صنعت منعقد کنیم.


بنی‌طالبی بیان کرد: در حوزه مرکز رشد واحدهای فناور واحد شهرکرد به همت همکاران پرتلاش این حوزه اقدامات ارزشمندی انجام شد تا جایی که مراحل عقد قرارداد و پذیرش هفت هسته و ۶ واحد فناور جدید در حال انجام است و به‌زودی این تعداد هسته و واحد فناور جذب مراکز رشد این دانشگاه می‌شوند، تعداد هسته‌های فناور این واحد دانشگاهی در سال 1399 به 28 هسته فناور رسید.


وی مطرح کرد: راه‌اندازی نخستین مرکز رشد فناوری سلامت به‌عنوان تنها مرکز رشد دارای موافقت اصولی از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در استان از دیگر اقدامات مهم دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در سال 99 بود. در کنار این اقدام، استقرار دو هسته فناور از بهار امسال و احداث مجموعه نمایشی گیاهان دارویی با هدف ایجاد اکوتوریسم (گردشگری طبیعی) دانشجویی و دانش‌آموزی، اخذ مجوزهای لازم برای تولید کیت تشخیصی مولکولی کرونا، عقد قرارداد همکاری با شرکت‌های داروسازی و ایجاد مدرسه کسب‌وکار و مرکز نوآوری و خلاقیت  و راه اندازی نخستین کتابخانه دیجیتالی کووید 19 در این واحد دانشگاهی از جمله فعالیت‌های مرکز رشد به شمار می‌روند.


این استاد دانشگاه به آنا گفت: هماهنگی برای برگزاری کارگاه‌های تخصصی با موضوع تیم‌سازی، بازاریابی و ثبت شرکت با همکاری پارک علم و فناوری استان و همکار در طرح ملی تولید بذر از دیگر برنامه‌های مرکز رشد فناوری سلامت بوده است، در کنار این فعالیت‌ها خرید و تکمیل خط تولید الکل اتیلیک با همکاری واحد فناور سنیتایزر و اخذ تأییدیه کیفیت محصول از آزمایشگاه معتمد، اخذ یک مجوز سطح آمادگی فناوری TRL9 و سه مجوز سطح آمادگی فناوری4 TRL و اقدام برای راه‌اندازی پایلوت‌های نیمه‌صنعتی مانند اسانس‌گیری، مواد شوینده، تولید لبنیات، گز و شیرینی، روغن‌گیری و محصولات ترشی و شوری با همکاری بخش خصوصی از برنامه‌های اجرا شده در حوزه مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بوده است.


دفاع از پایان‌نامه‌ها با سامانه آموزشیار در دوران کرونا


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: طراحی و ساخت نمونه اولیه کیت تشخیص کمپیلوباکتر با استفاده از مهندسی معکوس در هسته فناور این واحد دانشگاهی، اجرای سیستم نوین آبیاری توسط شرکت دانش‌بنیان واحد شهرکرد و برداشت سه تن گل‌محمدی از مزرعه دانشگاه از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه پژوهش و فناوری در سال 1399 بوده است.


بنی‌طالبی با بیان اینکه برگزاری جلسات دفاع از پایان‌نامه و رساله‌های دانشجویان در دوران کرونا با موفقیت از طریق سامانه پژوهشیار از دیگر دستاوردهای سال 1399 واحد شهرکرد است، افزود: جذب نخستین پژوهشگر پسادکترا در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نیز گام بزرگی در راستای استفاده از ظرفیت دانش‌آموختگان باانگیزه و آشنا به دانش روز دوره دکتری در راستای توسعۀ علم و فناوری کشور است که از امسال در این واحد دانشگاهی محقق شد.


این محقق دانشگاهی بیان کرد: برگزاری دومین رویداد ملی استارت‌آپی در حوزه دامپزشکی (دام تاپ2) در اسفند 1399  نیز در راستای دستیابی به اهداف دانشگاه‌های نسل سوم و چهارم کشور بوده است و انجمن‌های علمی باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد نیز توانستند رتبه سوم کشوری را میان انجمن‌های علمی به‌دست آورند.


انتشار 12 جلد کتاب تخصصی


معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد اظهار کرد: برگزاری بیش از 50 وبینار تخصصی، طراحی و راه‌اندازی دو اپلیکیشن دانشکده علوم انسانی و مشاوره تحصیلی از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه پژوهش و فناوری این واحد دانشگاهی بوده که به همت همه همکاران پرتلاش این حوزه در سال 1399 محقق شد و به همت همه همکاران و دانشجویان مراحل انتشار بیش از 12 جلد کتاب تخصصی هم طی شد.


انتهای پیام/4117/4062/

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب