دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
27 بهمن 1399 - 09:44
یک استاد دانشگاه تأکید کرد؛

لزوم بهره‌گیری والدین از آموزه‌های دینی در تربیت صحیح فرزندان

یک استاد دانشگاه بر لزوم بهره‌گیری والدین از آموزه‌های دینی در تربیت صحیح فرزندان در خانواده تأکید کرد.
کد خبر : 563719
637296311835308620_md.jpg

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، همزمان با ایام دهه فجر انقلاب اسلامی دومین مرحله از سومین کنگره ملی خانواده در بستر فضای مجازی در استان ایلام برگزار شد.


در این نشست که با همکاری موسسه قرآن و عترت طاها دهلران، مرکز نیکوکاری کرامت دهلران و بنیاد ملی خانواده برگزار گردید، بیش از ۵۰ نفر از فعالین قرآن و مربیان فرهنگی ،اجتماعی و مادران دغدغه مند در حوزه تربیت فرزندان بصورت حضوری و بالغ بر  300نفر نیز  به صورت آنلاین از طریق شبکه های اجتماعی شرکت داشتند.


حسن لاهوتی، استاد دانشگاه و مدرس این دوره آموزشی به بیان معیارهای صحیح تربیتی در خانواده پرداخت و بیشتر مباحث آموزشی خود را حول محور رفتارهای اجتماعی کودکان و نوجوانان در بیرون از محیط خانواده ارائه پرداخت.


وی زندگی از نظر نوجوانی ۱۲ ساله را در بیرون رفتن با رفقا، ورزش کردن و وقت گذرانی دانست و گفت: نوجوان در بیرون از خانه، آقای خودش است، امّا در کنار آن دغدغه باز گشت به محیط خانه را نیز دارد و وقتی به خانه می رود، به محیطی کاملاً متفاوت از بیرون وارد شده و به فردی کاملاً متفاوت تبدیل می شود.


 لاهوتی، به اهمیت خانواده اشاره کرد و افزود: از آنجا خانواده بیشترین تأثیر را در پیشرفت آتی فرد دارد، نقش تعیین کننده ای در سرنوشت نوجوانان و دیدگاهی که نسبت به خود دارد ایفا می‌کند.


این استاد دانشگاه با بهره‌گیری از تفسیر آیات قرآن کریم و نهج البلاغه ، خانواده را به یک نظام تشبیه کرد که  دارای ارکان مستحکمی همچون پدر و مادر است و در این نظام تربیتی ، پایه و اساس شخصیت برونی و درونی فرد شکل خواهد گرفت.


لاهوتی مدیر موسسه دارالحافظین  در ادامه درس تربیتی خود با بیان اینکه کودکانی که خوب اجتماعی نمی شوند در زندگی خود مشکلات بسیاری خواهند داشت، اظهار کرد: اینگونه فرزندان به مراجع قدرت، سلسله مراتب و قواعد والدین خود احترام نمی‌گذارند. این رفتارهای کودکان که نتیجه نابسامانی خانواده و ناتوانی آن در اجتماعی ساختن آن ها است خود سبب وخامت بیشتر اوضاع خانواده می شود و به این ترتیب یک چرخه معیوب شکل می گیرد.


وی به جایگاه آئین و شعائر اسلامی و کتب دینی ازجمله قرآن و نهج البلاغه در تشریح صفات تربیتی در خانواده پرداخت و گفت: نظام خانواده زمانی می‌تواند مستحکم و موفق جلوه کند و فرزندانی همراه و همسو با تربیت الهی به جامعه تحویل دهد که بر پایه تعلیمات دینی و نه برپا شده باشد


انتهای پیام/4159/


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب